July Favourites 2013

by - srpna 15, 2013

Se začátkem srpna jsem si uvědomila, že je za námi vlastně skoro polovina léta a ačkoli se mi tomu nechce ani uvěřit, zase se blíží Vánoce (prosím, za tohle slovo mě nekamenujte). Ani bych si na to nevzpomněla, kdybychom si s kolegyní v práci neplánovaly, jak si která z nás vezme dovolenou. Jsem rozhodně ta, která si užívá toho období co je a neříká "už aby bylo léto", "už aby byla zima" a podobně. A proto jsem pro mé červencové oblíbence vybírala výrobky, které mě vrátí do přítomnosti, kdy mi je sice příšerné teplo, ale zároveň si užívám sportu na čerstvém vzduchu, letního grilování a těším se na dovolenou.


REGENERAČNÍ PĚNA GLISS KUR

O této pěně, jste se mohli dočíst už tady, kde jsem zrecenzovala celou modrou řadu pro jemné, zplihlé a poškozené vlasy. Pěna dodá vlasům objem, který vydrží a jsou díky ni hebké. To bylo pro mě hlavně ve dnech vysokých teplot záchranou, protože jsem téměř nepoužívala fén, kterým bych objem vykouzlila a tak se tato pěna o to postrala sama.

SPRCHOVÝ A KOUPELOVÝ GEL

I tento výrobek už jste mohli na blogu potkat (tady) a to že ho mám stále ráda nepřestává platit. Po každém sprchování cítím vůni ovoce a při každém použití stále odolávám tomu, abych neochutnala. Protože se blížím už na dno opravdu velké lahvičky, 400ml, tak už teď přemýšlím kdy se vydám na nákupy, abych si ho znovu pořídila.

PÉČE PRO ZTĚŽKLÉ NOHY

Můj zachránce! V horku mi nohy často natékaly a podpatky, které nosím skoro denně do práce tomu moc nepřidaly. Proto jsem každý večer sahala po této péči, která mé unavené a bolavé nohy zklidnila a příjemně je ochladila. Už i přítel se mě ptal co v tom mám, že si vždycky oddechnu blahem a spokojeností, když mé nohy pociťují úlevu. Více informací si můžete přečíst tady.

VÝŽIVA S ARGANOVÝM OLEJE MILA HAIR COSMETICS

Tuhle lahvičku mi dala moje kadeřnice se slovy že je to dárek. Pak už jsem jen pochytila, že si mám dát trošku do vlhkých vlasů a neoplachovat. To víte, mít kadeřnici mimo Českou republiku je někdy oříšek. A tak jsem ji poslechla, a jednou až dvakrát týdně po umytí vlasů jsem si trochu této výživy s arganovým olejem vetřela do vlasů a to přibližně od uší dolů. Přeci jen to obsahuje olej a nechci, aby se mi rychleji mastily vlasy. Při prvním použití a následném probuzení brzo ráno jsem zjistila, že moje vlasy jsou nejen hebké ale ještě jsou lesklejší. No paráda! Tuhle lahvičku nedávám od té doby z ruky a teď v létě, když jsou vlasy vysušené víc než kdy jindy je to opravdu jeden z top výrobků.


LAK NA NEHTY AVON

Posledním oblíbeným produktem v červenci byl tento pastelově růžový lak  na nehty. Dlouho jsem podobnou barvu hledala a buďto jsem narazila na lak perleťový a nebo po nanesení tak nevýrazný, že jsem musela použít minimálně tři vrstvy, které se pak samozřejmě rychle oloupaly. Odstín pink creme se stal mým miláčkem a opět jsem si potvrdila, že růžová mě prostě baví.

Bez čeho jste se v červenci neobešli vy?

You May Also Like

16 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.