My workout routine on holiday

by - srpna 24, 2013

Ani na dovolené si nedávám oddych a svému tělu dopřávám trochu pohybu. Řekla jsem si, že žádné posilovní a podobně se konat nebude, protože přeci jen je to dovolená a tak si trochu válení a nic nedělání zasloužím. A tak jsem volila tu příjemnější variantu. Během mého týdenního pobytu u moře jsem si šla čtyřikrát zaběhat a dvakrát jsem si po běhu dala asi 15 minutové cvičení na břicho /tak přeci jen trocha toho posilování/.


Běhat jsem chodila po ránu a kromě toho, že jsem si protáhla tělo, tak jsem se i krásně zrelaxovala, protože běžet podél moře je teda něco. Po tom se mi bude opravdu hodně stýskat. Navíc, když potkáte stejné běžecké nadšence a ti se na vás usmějí a pozdraví, hned máte zase o něco hezčí den. Samozřejmě jsem nezapomínala ani na protažení a následné doplnění tekutin. A aby se mi běhalo ještě o něco lépe, tak mi dělala společnost Stacie, která se držela statečně, pokulhávala za mnou jen v případě, že potkala psího kamaráda a to jsem pak musela běhat kolem "kamene nebo stromu" dokud se ona nepozdraví, abych nevychladla a pak se mohlo teprve běžet dál. 


Celková trasa mi trvala nějakých 25 minut a pak ještě 10 minut svižné chůze do schodů a kopce. Na dovolené jsem se ujistila v tom, že běhání je fajn a dává mi víc než jen to, že sportuji.

Sportujete na dovolené, nebo si dáváte opravdu ten správný odpočinek?

You May Also Like

24 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.