What´s in my travel makeup bag?!

by - srpna 19, 2013

Po několikahodinové cestě jsme konečně dorazili do cíle, máme za sebou první koupání a chytání bronzu a ještě než se vypravíme do centra nočního života, tak mám pro vás nachystaný článek o tom, co se ukrývá v mé cestovní make-up taštičce, která je v bronzovo-zlaté barvě, což se mi k dovolené naprosto hodilo. Je to už poněkud starší kousek pořízený v Avonu, ale pořád slouží stejně dobře.


Jedná se pouze o make-up, žádné krémy ani nic podobného v dnešním článku nenajdete. Pokud byste ale chtěli vidět i mou péči o pleť na dovolené stačí napsat do komentářů a ráda pro vás článek připravím. Co se výběru produktů týče, tak jsem byla omezena velikostí taštičky, ale myslím, že bych do ni dala mnohem víc, než jsem si nakonec vzala. A co jsem si tedy s sebou na cesty nabalila


1) ŠTĚTCE /Oriflame,Avon,essence,e.l.f/
Bez štětců už se neobejdu, a to hlavně bez toho na make-up, pudr, oční stíny a linky. Ani nevím proč, ale tentokrát jsem si s sebou přibalila i na tvářenku, který by bohatě nahradil ten pudrový.

2) MAKE-UP /Yves Rocher/
U moře moji pleť make-upem příliš nezatěžuji a většinou ho nepoužívám, ale pro dobrý pocit jsem si tentokrát vzala alespoň lehký rozjasňující make-up, který nechává pleť dýchat a krásně ji sjednotí.

3)MINERÁLNÍ PUDR /e.l.f./
Tento pudr jsem si oblíbila, protože pleť zmatní a taktéž vyrovná barevné nedokonalosti. Musím říct, že to se občas hodí, zvláště pokud se zapomenete na sluníčku otočit a máte někde více opálený flek, nebo neopálené místo, které bylo zakryté cípem trička, které vám chránilo hlavu před sluníčkem. Proto jsem zvolila kombinaci sjednocujícího make-upu a  pudru.


4)TVÁŘENKA /Oriflame/
Tyto pigmentové perly, nebo jak bych je nazvala jsem zabalila z toho důvodu, že kromě růžového odstínu obsahují také hnědý a tak je můžu použít jako tvářenku a bronzer zároveň. Navíc jejich lehká perleť podtrhne opálení.


5)OČNÍ STÍNY /vietnamec, Yves Rocher/
No name stíny od vietnamců, které jsem do nákupního košíku přidala pro jejich barvy vlastním už déle a na to, že mě stály asi 30Kč tak jsou pěkně pigmentované a vydrží. Navíc je to kombinace barev, která se mi bude hodit po celou dobu dovolené a tak jsem nemusela brát více kousků, které by zabíraly další místo. Ale kromě této paletky jsem přibalila i voděodolné oční stíny, kterým jsem už doma slíbila, že je v moři otestuji a prověřím ještě jednou jejich voděodolnost, tentokrát ve slané vodě.



6)TUŽKY NA OČI /essence, Yves Rocher/
Tužky na oči jsem si moc oblíbila a to z důvodu, že se jimi dá vykouzlit pěkná linka, která pohled zvýrazní, rozjasní a ozvláštní. Je už pak zcela na vás, jestli volíte vnitřní či vnější, horní či spodní linku. Na dovolenou se mnou putovala tužka klasická černá, rozjasňující fialová a zlato-hnědá.

7)GELOVÉ OČNÍ LINKY /essence/
Tyhle linky jsem tak trochu brala spíše kvůli sestře, která mě prosila abych na ně nezapomněla, že si je chce osahat a vyzkoušet. Ale když už je mám i spolu se štětečkem tak je využiji samozřejmě i já.

8)ŘASENKA /Yves Rocher/
Po otestování této řasenky bylo jasnou věcí, že se mnou bude putovat celé léto po všech výletech a že díky ní budu mít i ve vodě dlouhé a výrazné řasy.



9)PÉČE O RTY /lavera, Yves Rocher, Avon/
Kromě balzámu na rty, který je jediným pečujícím výrobkem v make-up taštičce (protože občas používám na rty pouze balzám), jsem si přibalila dva lesky na rty a jednu rtěnku. Lesk na rty Yves Rocher v odstínu Corail jsem zvolila pro jeho hydrataci a přirozenější vzhled, kdežto ten od Avonu jsem měla zvolený už dlouho dopředu, protože miluji růžový nádech rtů, který krásně podtrhuje opálení. Rtěnkou v odstínu Airy Fairy od Rimmelu se dá vykouzlit jemný přirozený nude nádech na rtech a taky hodně výrazná barva, takže ke každému outfitu pak můžu volit jinou intenzitu. Velkou roli ve výběru rtěnky hrála opět hydratace. Přeci jen rty u moře dosti trpí a vysušují se.


10)SADA NA OBOČÍ /e.l.f./
Jako poslední výrobek jsem nesměla opomenout zabalit sadu na úpravu obočí, protože podle mě upravené obočí dělá hodně a kolikrát udělá větší službu než sto make-upů, rtěnek a očních stínů. Tuhle sadu od e.l.f. vlastním už opravdu dlouho a stále mi slouží dobře a jsem s ní moc spokojená. Obočí vypadá totiž přirozeně a přitom vám dodá ten správný výraz ve tváři.

Ufff, zdárně jsem se dopracovala až nakonec a poodkryla jsem celý obsah mé cestovní taštičky na make-up. Teď už si jdu zase užívat dovolenou, ale opět se vám brzy ozvu! Mějte se krásně!

Co nesmí chybět ve vaší zkrášlovací výbavě na dovolenou? Kdybyste si mohli vzít jen tři produkty, které by to byly?

You May Also Like

18 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.