astor lipcolor butter

by - září 24, 2013


Chodila jsem kolem nich v drogeriích jako mlsná kočka a odolávala co to jen šlo. Ovšem moje ženskost, marnivost a chuť udělat si radost a pořídit si další kosmetický kousek se proti mě spojily, přemohly mě a já už si to mířila ke kase se třemi novými miláčky nesoucími označení lipcolor butter, které vám dnes představím.


První z nich je můj nejoblíbenější odstín, a to 013 Magic Magenta, který je výrazný, svěží a přitom není vulgární. Když jsem jej viděla v drogerii poprvé tak jsem váhala a vůbec to nebyl první odstín pro který jsem se rozhodla. Teď jsem moc ráda, že jsem se k němu odvážila.


Druhý odstín, který jsem si vybrala je 009 Burnt Rose. Jeho jemnost se mi líbila a představila jsem si, jak se procházím mezi vločkami sněhu a na rtech mám tuhle jemnou růžovou. Tak jako mám ráda růžové rtěnky či lesk k opálené pokožce, stejně tak je miluji když sněží (jelikož jsem zatím dost opálená z dovolené, tak ten sníh si může dát hooodně na čas)


Jako třetí a prozatím poslední odstín jsem si vybrala 008 Hug Me, abych měla i něco přirozeného a jemného pro dny, kdy nebudu mít náladu na výrazné barvy.

Všechny tři odstíny mají jedno společné -  lipcolor butter se Astoru opravdu povedl. Krásně hydratuje, na rtech se leskne, takže lesky strčí hravě do kapsy, nezalézá do vrásek a navíc vydrží. Největší výdrž má z těchto tří odstínů 013, to bude nejspíš výraznou barvou. Ráno jsem lipcolor butter nanesla a známka barvy mi vydržela na rtech téměř do konce pracovní doby, a to statečně překonávala snídani, svačiny i oběd. Určitě bude potřeba rty během dne přetřít, aby barva zůstala pořád krásná, ale málokterý výrobek by mohl této kouzelné "tužce" ve výdrži konkurovat. Pro mě je to jeden z top výrobků tohoto roku a o nějaký chubby stick od Clinique už ani pohledem nezavadím.

Vlastní nějaký odstín? Dali jste přednost konkurenci? Co vy a všude opěvovaný lipcolor butter?

You May Also Like

26 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.