August Favourites 2013

by - září 08, 2013

Tak už mám po všech dovolených, které jsem měla pro letošní léto naplánované a je nejvyšší čas vrátit se zpátky do reality a k pracovnímu procesu. Ačkoli se mi ta představa tedy vůbec nelíbí. Znamená to ale také to, že se budu moci opět věnovat blogování po večerech a příjemně si u toho zarelaxovat. A hned první článek, který jsem se rozhodla nachystat jsou oblíbenci za měsíc srpen. Zatím co ti červencoví mě měli přesvědčit o tom, že i příšerná vedra jsou fajn a v létě je skvělé sportovat venku, tak ti srpnoví mi mají připomenout právě dovolenou.


TĚLOVÝ SPREJ /Avon/
Tělový sprej s vůní lilie a gardénie jsem na dovolenou zvolila z toho důvodu, že krásně voní, ale také při aplikaci osvěží a to jsem při cestování potřebovala často. Aby mi vůně vydržela co nejdéle, tak jsem ji podpořila sprchovým gelem a tělovým krémem s totožnou vůní. Navíc pokud ji nastříkáte do vlasů, tak vám vydrží opravdu dlouho.

KRÉM PO OPALOVÁNÍ /Garnier/
Stejně jako opalovací krém, tak i ten po opalování jsem si letos pořídila od značky Garnier. Krém se rychle vstřebal, pokožku hydratoval, jemně voněl a navíc zanechal lehké třpytky, takže opálení bylo zvýrazněné. Pro mě to byl hned po opalovacím krému top produkt léta.

GELOVÉ OČNÍ LINKY /Essence/
Moje oblíbené gelové linky jsem přibalila bez váhání, protože jsem neměla chuť na žádné dlouhé chvíle trávené u zrcadla a tak jsem pro oči volila často černé linky, které udělaly parádu a ještě mi vydržely celý den.

TUŽKA NA OČI /Essence/
Když už jsem měla náladu na barevné zvýraznění očí, pak jsem sáhla právě po této zlatavé tužce na oči, kterou jsem mohla použít jak na celé víčko, nebo jen jako linku. V kombinaci s černou gelovou linkou jsem pak měla postaráno o večerní líčení. Překvapilo mě, že i tato tužka vydržela více jak půl dne a tak ji večer stačilo jenom obnovit přemalováním.

Tentokrát je oblíbených výrobků docela málo, ale to je tím, že si v létě i s málem vystačím. Každý z těchto kousků určitě stojí za koupi nebo alespoň vyzkoušení někde u kamarádky.

Jaký kosmetický kousek jste měli v srpnu při sobě po většinu času vy?

You May Also Like

13 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.