Get the look {beauty}: pink lips

by - září 18, 2013

Když jsem se minulý týden chystala na nákup a sáhla jsem po své sytě růžové rtěnce, tak mě napadlo, že bych vám mohla občas přidat na blog fotku mého make-upu i s výrobky, které jsem použila. Já to říkám, pořád, že růžová je moje barva, teď mě při jejím použití dokonce cosi osvítilo a já dostala nápad právě na tento článek.

1) DREAM FRESH BB 
Tohle je jediný bb krém, který vlastním a asi to tak i zůstane. Jelikož bylo teplo, tak jsem neměla chuť na to, dávat si na obličej make-up, ale protože jsem kvůli zhoršené pleti potřebovala aspoň sjednocení a lehké krytí, sáhla jsem právě po tomto krému. Na místech, které jsem potřebovala zamaskovat jsem ho nanesla ve dvou vrstvách a místo jakoby poklepala. Recenzi si můžete přečíst tady.

2) MINERÁLNÍ PUDR e.l.f.
Když jsem viděla, že je žlutý tak jsem si řekla že tohle nikdy nezkusím. Pak jsem ale pročetla pár názorů a s objednávkou jsem už neváhala. Pudr krásně splyne s pletí a zmatní ji. Krycí není, ale o lehké sjednocení se postará. Ačkoli je to malé balení, tak i přes každodenní používání mi určitě měsíc až dva vydrží. Podrobnosti o produktu tady.

3) TVÁŘENKA FLEUR DE SANTÉ
Tento kousek jsem dostala v jednom z beautyboxů a byla jsem z ní nadšená. Odstín i pigmentace je skvělá a výdrž dostačující. Ráno ji nanesu a při příchodu z práce ještě nějaký ten malý náznak je. Jak vypadá tvářenka se můžete podívat tady. Tvářenku jsem si nanesla ne jen nad lícní kosti, ale také trochu nad spánky.

4) TEKUTÉ OČNÍ STÍNY LAMBRE
Další produkt z beautyboxu ze kterého jsem z počátku úplně nadšená nebyla a to hlavně kvůli výdrži jsou oční stíny. Ale protože se mi moc líbí odstín, tak jsem si stíny nechala a občas je použiji. Tentokrát jsem je použila pod a nad černou linku pro rozzáření pohledu. 

5) GELOVÉ OČNÍ LINKY ESSENCE
Černé linky se postaraly o zvýraznění očí a taky daly vyniknout zlatavému odlesku očních stínů. Tyhle od essence mám moc ráda a nanášení štětečkem je jednodušší než jsem si ze začátku myslela. A jak obstály když jsem je použila poprvé si můžete přečíst tady.

6) VODĚODOLNÁ PRODLUŽUJÍCÍ ŘASENKA
Top kousek letošního léta v mé kosmetické výbavě. Řasy krásně prodlouží, rozčeše, zvýrazní a navíc je tak voděodolná, že jsem se ji nebála vzít ani k moři. Ostatně, podívejte se na to jak obstála v testu voděodolnosti v tomto článku.

7) RTĚNKA e.l.f.
Odstín Flirtatious mě hrozně zklamal, protože ani trochu neodpovídal tomu co bylo prezentováno v e-shopu. Ale už si na rtěnku zvykám a i když je dost výrazná tak po ní občas sáhnu. V létě se mi výraznější barvy líbí, takže úplně ladem v koupelně neleží. A jestli vás zajímá jaký jsem na ni měla první názor, tak ten si můžete přečíst tady. A právě tentokrát se mi výrazný odstín rtěnky hodil, protože pro oči jsem zvolila jednodušší malování.

Pokud by vás zajímalo, které z těchto výrobků používám nejčastěji, pak je to řasenka, pudr a tvářenka. To jsou v posledních týdnech produkty, po kterých sahám každý den. Na druhou stranu rtěnka a oční stíny mi při zkrášlování pomáhají zřídka kdy.

Vlastníte některý z uvedených výrobků? Vyzkoušeli byste některý?


You May Also Like

27 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.