New in: Pár drobných maličkostí

by - září 20, 2013

Dnešní článek vám ukáže pár nových kousků, které mě nadchly ale také zklamaly. Je to vlastně po dlouhé době, co na blog napíši negativní posudek, ale i to je potřeba, když to stojí prostě za prd.


Maliny mám ráda, a to nejen k jídlu ale také jejich vůni v kosmetických výrobcích. A tak jsem si pořídila tento balzám na rty, který nechává moje rty hebké a hydratované. Musím se ale hlídat, abych si je neolizovala právě kvůli vůni malin. Už teď vím, že jsem si ho nepořídila naposledy, jen budu muset čekat zase na nějakou akci, protože jinak si musí člověk připlatit.


Druhým výrobkem je svrchní lak od essence. Vyhněte se mu obloukem! Tento lak byl pro mě velkým zklamáním. Žádný gelový efekt ani slibovaný lesk se nekonal. Prodloužení životnosti nalakování jsem taky nezaznamenala. Naopak dost dlouho schne a tím myslím více jak 2 hodiny a i pak se vám může stát, že si uděláte rýhu. Ať jsem se ho snažila nanést jak jsem jen nejlépe uměla, vždy se mi na nějakém nehtu udělal nerovný povrch a tohle od svrchního laku opravdu nechci. Takže nekupovat!


Poslední výrobek, který vám dnes ukážu je parfémovaná voda So Elixir Purple, kterou jsem dostala jako dárek k nákupu. Vůně je tvořena bělokvětem, vetiverem, esencí bergamotu, pryskyřicí a pačulí. Mě osobně plno z těch věcí nic neříká a musela jsem si to vygooglovat. Takže zjednodušeně se jedná o vůni hodně těžkou, výraznou a upřímně mi nevoní. Protože se ale najdou i tací, kteří mají tyto dřevité vůně rádi, tak jestli by byl zájem, ráda tento parfém věnuji do jedné z dalších soutěží.


Ze svých nových kousků mám radost tedy jen z balzámu. Ale i to se někdy stává, že člověk sáhne vedle nebo dostane něco, co mu nevyhovuje. Stává se vám to někdy taky?

Jakou vůni balzámu máte rádi vy? Jaký top coat naopak doporučujete?

You May Also Like

25 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.