Shopping List {1}

by - září 27, 2013

Dnes bych vám chtěla představit novou rubriku, a to shopping list. Na spoustě blozích jsem narazila na wish list a já si řekla, že se nechám inspirovat, ale trochu si to pozměním. V mém nákupním seznamu se budou objevovat konkrétní věci, které si plánuji pořídit, a to v nejbližších dnech, týdnech či měsících. Vždy však maximálně do půl roku od publikování. A dnes už vám přináším ten s číslem jedna.




1. Svrchní lak od essence better than gel nails. O tomhle produktu jsem četla ne jednu pozitivní recenzi a po mém pořízení absolutního propadáku od essence o kterém jste se mohli dočíst zde, jsem si řekla, že jej vyzkouším a nechám tak tuhle značku, aby si u mě napravila reputaci. Snad tedy recenze nelžou a budu z tohoto výrobku nadšená.

2. Hodinky DKNY. Jsem majitelkou několika kusů hodinek a už mě to nebaví střídat a zjistila jsem, že mi leží jen tak v šuplíku. Přitom se mi hodinky líbí nejen jako módní doplněk, ale jsou také velmi praktické, protože často než najdu mobil v kabelce, abych zjistila kolik je hodin, tak uběhne dalších deset minut a někdy i více. Takhle svou informaci dostanu hned. A tak jsem se rozhodla, že si pořídím jedny, které budu moci nosit téměř při všech příležitostech a budou dobře kombinovatelné. Tyhle to podle mě splňují a navíc jsem se do nich zamilovala.

3. Samsung Galaxy. Záměrně nedodávám úplný název, protože sama ještě netuším pro který se rozhodnu. Jedno je jisté, bude to Samsung Galaxy v bílé barvě. Nad pořízením nového mobilu přemýšlím už více než rok a protože jsem nerozhodná a vždy jeden má něco co druhý ne a naopak, tak si ne a ne vybrat. Řekla jsem si, že do konce roku to rozseknu a tak jestli máte třeba tip na to který ano a který ne, pak mi určitě napište do komentáře své zkušenosti.

4. Kosmetický štětec Hakuro H51. Poslední věc na mém nákupních seznamu je kosmetický štětec, který je vychvalován a i já si myslím, že s ním budu moc spokojená. Už od pohledu se mi zamlouvá délka a hustota jeho štětinek a velikostně bude ideální jak na domácí malování, tak i na cesty. No, snad nakonec nebudu zklamaná.

Vlastníte některý z produktů a jak se vám zamlouvají? Nebo jste na stejné straně jako já a teprve  si vybrané výrobky budete pořizovat?

You May Also Like

23 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.