Ladybox: Září 2013

by - října 04, 2013

Dnes vám přináším nahlédnutí na mou krabičku krásy, která mi přistála doma jako poslední. Prozatím. Je to trochu se zpožděním, ale přeci. Za tuhle krabičku jsem byla ráda ze třech hlavních důvodů. Za prvé jsem nutně potřebovala nějaké milé překvapení a udělat si radost, za druhé jsem konečně poznala tolik probíranou značku MUA a za třetí, doplnila jsem si své zásoby v make-up šuplíčkách.



A co že jsem to tedy dostala, jaký názor na výrobky mám, nebo jak se těším na jejich používání? To vše se dočtete níže.



ODLIČOVACÍ A ČISTÍCÍ PLEŤOVÁ VODA /Dermacol/

Jelikož jsem pořád a stále věrná své micelárce od Biodermy, tak tato voda putovala do rukou mé sestry. Ovšem vůně, kterou jsem vyzkoušela mi byla velmi sympatická a i balení se mi moc líbilo. Doufám tedy, že i účinky budou dobré a sestra bude spokojená.


GELOVÉ OČNÍ LINKY /MUA/

Další kousek, který dostala má sestra, ale která ho již stačila otestovat a nemůže si ho vynachválit. Krásná barva, snadná aplikace a skvělá výdrž. To je to, co na mě chrlila ihned po vyzkoušení. Jediné co by ji možná trochu víc vyhovovalo je delší rukojeť, ale to je o zvyku.


PERO NA RTY /MUA/

Ne, ne a ne! Ať mě klidně ukamenuje kdo chce, ale tohle je snad nejhorší výrobek co jsem měla v ruce za posledních pár let. Aplikace je šílená, složitá, rty jsou akorát podrážděné a ten nehorázný zápach a pachuť co se z fixu line...příšerné. Navíc tolik v průvodním dopise opěvovaná výdrž se v mém případě rovnala asi jedné hodině. Výrobek jsem vyzkoušela jednou a stačilo. Další šanci mu nedám. Pokud je tedy mezi vámi někdo kdo po něm touží je jeho, stačí mi napsat, ale za mě bych ho nejraději hodila do koše.


OČNÍ STÍNY /MUA/

Tak těmto zatím nemám co vytknout. Na první pohled vypadají moc hezky a uvidíme jaký bude ten druhý, až je vyzkouším. Určitě vám o tom dám vědět v jednom z dalších článků.


PRIMER /MUA/

Hezké a profesionální balení, příjemná konzistence. Uvidíme, jak se bude tomuto výrobku dařit v akci. Slibuje redukovat mastnotu, což se mi hodí na T-zónu.


TĚLOVÉ MLÉKO /Palmer´s /

Moje oblíbená značka a další tělové mléko u mě doma. Hurá. Krásná vůně, super konzistence a příjemná aplikace. Pokožka je jemná, krém se rychle vsákne a ještě na druhý den je pokožka hydratovaná.


ZUBNÍ PASTA /Colgate/

To, že mám jakýsi odpor k pastám v balíčkách krásy trvá i nadále. Beru, že zuby jsou pro krásu opravdu důležité a zaslouží si výjimečnou péči, ale když už má přijít do Ladyboxu péče o zuby, tak né tak často. Ovšem tentokrát se mi pasta hodila, neboť mi moje došla. Tato pasta slibuje důkladné čistění a také obsahuje bělící látky, takže za vyzkoušení určitě stojí. Navíc má krásný červený obal, který mi připomíná podzimní listí, které já miluji. Takže to, že je to moje asi čtvrtá pasta v Ladyboxu, je tentokrát prominuto.


Na tomto balíčku se mi líbil také počet plných balení, kterých bylo rovných šest. Krabička byla krásně sestavena a i přes totální propadák s fixou na rty, alespoň z mé strany, jsem byla opravdu spokojená. Celý Ladybox vypadal luxusně od balení, přes průvodní dopis až po samotné výrobky.

Znáte a zkoušeli jste značku MUA? Co by vám udělalo z krabičky největší radost?

You May Also Like

15 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.