September Favourites 2013

by - října 16, 2013


Máme už za sebou půlku října a já si tohle období opravdu užívám. Miluji ranní mlhy, barevné listí, odpolední sluníčko a západ slunce, který celou podzimní atmosféru ještě násobí. Ale podzim má i své nevýhody. Vlasy potřebují více péče, účes často mlhy a podzimní deště nepřečká v původním stavu, kvůli zkracujícímu se dnu mám pocit že mám méně času a tak pořád se vším spěchám a protože je všude oranžová, hnědá a žlutá, tak nemám na tyto barvy chuť co se make-upu týče. To vše tudíž ovlivnilo oblíbence za měsíc září.


ŠAMPÓN PRO HLOUBKOVOU PÉČI PRO NORMÁLNÍ AŽ NAMÁHANÉ VLASY /Gliss Kur/

Tento výrobek jsem si moc oblíbila, protože jsou po něm vlasy jemné a při mém častém používání fénu si vyžadují péči, kterou jim tento šampón dodá. Bonusem je příjemná vůně a to jak šampón pění. Mám ráda, když je pěny hodně. Navíc ho seženete snad v každé drogerii.


TEKUTÝ KERATIN /Anian/

Tohle je jeden z top výrobků, které jsem letos vyzkoušela. Pořídila jsem si ho na své dovolené na Mallorce a jsem ráda, že jsem si ho do nákupního košíku vložila. Keratin si nastříkám na vlhké vlasy a klasicky je vyfénuji pomoci kulatého kartáče. Účinné látky se totiž aktivují teplem. Tak jemné, voňavé, lesklé a na pohled zdravě vypadající vlasy jsem snad nikdy předtím neměla. Velmi mě překvapilo i to, že mi vlasy neelektrizovaly. Při koupi tohoto produktu jsem si ani nezruinovala svou peněženku. Stál mě necelé 3 eura. Nepodařilo se mi však zjistit, zda je dostupný i v ČR nebo na nějakém českém e-shopu, takže případné tipy na koupi uvítám. Jinak si budu muset počkat rok na dovolenou. Ale protože ho stačí málo, myslím, že mi minimálně půl roku vydrží.


SPREJ NA URYCHLENÍ SCHNUTÍ LAKU NA NEHTY /Avon/

O tomto produktu jsem básnila už v tomto článku. Pořád platí to, že je skvělý. Teď když mám málo času na to nechat si nehty pořádně zaschnout je to opravdový pomocník. Zatím z žádných laků, které mám doma a které jsem s tímto spreje zkoušela nezasychal snad více jak 1-2 minuty a pro mě je to velká úspora času. Normálně čekám i půl hodiny, než si troufnu s čerstvě nalakovanými nehty začít dělat něco jiného. Na spreji je taky fajn, že strukturu laku nenarušuje a nevytváří tak například bublinky.


OČNÍ STÍNY /Yves Rocher/

Tyhle modré oční stíny jsem v září volila hlavně pro to, že na opálené pokožce, o kterou se postarala dovolená, vypadají moc hezky a s mým šedým sakem, které jsem nosila opravdu často se krásně doplňují. Jediné co mi u těchto stínů vadí je nižší pigmentace a také výdrž. Určitě vám celý den nevydrží.

Který z produktů vás nejvíce zaujal? Vlastníte případně nějaký?

You May Also Like

21 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.