blobox: hlavně klid a nohy v teple

by - listopadu 02, 2013

Asi většina z vás už blobox zná, je to výměna krabiček mezi blogerkami, které pořádá milá Bella. I tentokrát jsem se  zúčastnila, i když myslím, že si dám od všech krabiček na chvíli pauzu. Tak nějak už mám překrabičkováno, i když to překvapení při otevívání boxu mi bude chybět. Tématem bylo tentokrát "hlavně klid a nohy v teple" a docela jsem se těšila na to, co mi moje parťačka Kamča z My purple Ice Cream připraví.


Krásné vločkové náušnice budu určitě nosit jakmile napadne první sníh, jsou krásné a jemné. Čaj s aloe vera a ostružinou je ideální pro dlouhé podzimní večery a celou atmosféru doladí svíčka, která voní božsky. Ozdobné ponožky jsou skvělé a už se těším až si je obleču do balerínek.


Osvěžující sprej na nohy se nikdy neztratí a i chodila si vyžadují péči. Plastový hrneček si s sebou zabalím na další výšlap do lesa, kde si do něj naliji opět něco na zahřátí. Marmeládu, kterou jsem dostla jsem ještě nikdy nejedla a ačkoli jsem si říkala, že palačinky nebudu dělat hodně dlouho, právě pro to, že je to sladké, tak přeci nemůžu tuhle marmeládu nechat jen tak ležet. A určitě ji taky přidám do mé oblíbené ovesné kaše. Šátek na krk a brož jsou snad jediné věci, které ještě nevím jak využiji, ale na něco přijdu.


A to nejlepší si nechávám nakonec. Snad nejvíce mě potěšilo tohle motto, které už mi vysí na nástěnce a usmívám se pokaždé, když jej vidím. Nejspíš jsem si to zamilovala pro růžovou barvu a pro to, že heslo obsahuje mé oblíbené cupcakes.

Co by se líbilo nejvíce vám?






You May Also Like

38 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.