hakuro: nová výbava štětců

by - listopadu 22, 2013

Před nějakou dobou jsem na blogu uveřejnila shopping list, kde jsem mimo jiné na nákupní seznam přidala i štetec na make-up hakuro h51. Tuto položku si můžu odškrtnout. Jenže to bych nebyla já, kdybych nechala tento štětec v objednávce samotný. Protože ten na pudr, co mám doma, začal pouštět modrou barvu a mě to neskutečně vyděsilo, musela jsem si tedy do nákupního košíku přidat i h55, který mimo jiné bude dobrý i na konturování obličeje a nanášení tvářenky. Můj rozpadlý štětec na oční stíny nahradila h70ka, nově jsem si pořídila do sbírky h64 na nanášení korektorů, který poslouží i k rozmazávání očních stínů a celou sbírku uzavírá h85 na úpravu obočí.


H51 /celková délka štětce 16cm, délka vlasu 2,2cm, syntetický/
Pro aplikaci make-upu, pudrů a minerálních přípravků.

Úžasně jemný štetec, který padne do ruky, hezky se s ním pracuje a nanášení make-upu je díky němu hračka. Zamlouvá se mi taky jeho hustota štětinek. To, že je to jeden z nejprodávanějších štětců této značky není náhoda, ale má to své opodstatnění.


H55 /celková délka štětce 18cm, délka vlasu 4cm, syntetický/
K aplikaci sypkých a minerálních pudrů, bronzerů, tvářenek.

Tento štětec bude vaši pleť také rozmazlovat svou hebkostí a nanášení jak pudru, tak také bronzerů a tvářenek je opravdu paráda. Od té doby co mám tento štětec se stalo konturování obličeje mou oblíbenou činností.


H70 /celková délka štětce 17,5cm, délka vlasu 1cm, přírodní/
Pro aplikaci očních stínů.

U tohoto štětce bychc htěla vyzdvihnout velikost a tvar štětinek, což se postará o precizní nanášení očních stínů. Můj starý štetec měl vlas delší a aplikace tak byla v podstatě složitější.


H64 /celková délka štětce 14,5cm, délka vlasu 1,6cm, syntetický/
Pro aplikaci korektoru, minerálních přípravků, rozjasňovačů a také očních stínů práškových i krémových.

Před tímto štetcem se také klaním, rozmazávání stínů a vytváření lehkého kouřového efektu je s ním hračka. Navíc je tak jemný, že vůbec nedráždí víčko. Je to můj každodenní pomocník a už jiný štětec tohoto typu nechci.


H85 /celkové délka štětce 16cm, délka vlasu 0,5-0,7cm, syntetický/
Pro aplikaci očních linek, na úpravu obočí.

Úprava obočí s jím je opravdu na jedničku. Abych pravdu řekla, tak linky s ním zatím dělám jen pomoci stínů a je v tom přeborník. 


Všechny štětce jsou úžasné měkké, dobře se s nimi pracuje a určitě nejsou poslední z rodiny hakuro, které jsem si domů pořídila. Jsem ráda, že jsem této značce moc dlouho neodolávala, protože je to opravdu kvalita za příjemné peníze.

Vlastníte nějaký štětec této značky? Jak se vám s nimi pracuje. Který další byste mi doporučili?


You May Also Like

11 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.