Leopardní vzor

by - listopadu 13, 2013

Není to dávno, co jsem publikovala článek s laky na nehty s ukázkou mého zdobení. Protože jste zdobení chválili a psali jak jsem šikovná, rozhodla jsem se vám ukázat, že to není mou šikovností ale tím, jak lehké zdobení jsem si vybrala a že to zvládne každý. Na zoubek se podíváme leopardímu vzoru, kdy si můžete zvolit libovolnou barevnou kombinaci. Jen pozor, u některých kombinací to moc nevynikne a pak můžete dopadnout jako já, že celé nehty předěláváte. Připravte si tedy tři barevné laky, zdobící tyčinku na nehty nebo párátko či jinou náhradu a jdeme na to.


Nejdříve si nehty nalakujete vybranou podkladovou barvou. Já zvolila Rimmel v odstínu 405 Rose Libertine. Lak musíte nechat pořádně zaschnout. Pak se můžeme pustit na další kroky.


Druhým odstínem si pomoci štětečku udělejte libovolně rozprostřené a velké flíčky. Pravidelnost není zapotřebí. Na flíčky jsem použila lak od Avonu v odstínu Vintage Boutique. Opět necháme zaschnout a pak přichází na řadu čtvrtý, neméně zábavný, krok, a to ohraničení flíčků třetím odstínem laku na nehty. U mě zvítězil lak od Yves Rocher v odstínu Bleu Chic. Posledním odstínem flíčky jakoby ohraničíte na dvakrát s tím, že mezi jednotlivými částmi bude mezera. Tím samým odstínem pak mezi vzniklé flíčky dáte pár čar do mezer, aby leopardí vzor působil více přirozeně. Nakonec můžete použít svrchní lak a máte hotovo.


 Zkoušeli jste leopardí vzor? Jaké barvy jste zvolili a jak vám to šlo?

You May Also Like

13 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.