mono pudrové oční stíny

by - listopadu 20, 2013

Mono pudrové oční stíny od Yves Rocher jsem již doma v jednom odstínu měla (klik), a musím říct, že pigmentace mě moc neoslovila. Líbilo se mi balení, barva a stíny neprášily, jenže výdrž byla průměrná. Tahle značka však tentokrát udělala něco jinak, stíny se malinko pozměnily a já dostala k testování dva odstíny, které mě mile překvapily. Stíny opět nepráší a barvy zůstaly na pohled krásné. Vylepšení vidím v mnohem lepší pigmentaci a taky výdrži.

Odstín bleu abysse je tmavě modrý a dá se s ním vykouzlit jak jemné, tak i výrazné líčení, a to především to kouřové. Bála jsem se, že budu vypadat, jako by mě někdo praštil, ale není tomu tak, protože si můžete intenzitu barvy sami určit množstvím naneseného stínu.


Druhá barva je mauve pastel a je to jemně fialková, která se hodí především do vnitřního koutku oka pro rozjasnění pohledu. Nebo ji můžete nanést na celé víčko a vnější okraj zvýraznit nějakým tmavým stínem, který se bude k této fialové hodit.


Odstíny se navíc skvěle doplňují, takže se dají používat spolu. A pokud byste zatoužili po jiném, tak si můžete vybrat jakýkoli z palety 36 barev, jejichž přehled najdete zde. Stíny jsou sice dražší, ale pokud si počkáte na nějakou akci tak se dají pořídit za příjemnější cenu a to už pak stojí za uvážení. Já sama si už teď brousím zuby na odstíny rose nude a or scintillant.


Mono pudrové oční stíny si tedy u mě reputaci napravily a určitě nebudou ležet někde na dně krabičky spolu se zapomenutými kousky mé zkrášlovací výbavy.

Líbí se vám jeden ze dvou odstínů? Případně, který z nabídky na e-shopu vás zaujal?

You May Also Like

23 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.