Můj týden v obraze #45

by - listopadu 11, 2013

Na malou ochutnávku toho, co jsem dělala minulý týden jste se mohli podívat už tady. Celý týden jsem se v práci nezastavila a jediné co jsem doma stíhala bylo zacvičit si a nachystat jídlo na další den. Konec týdne byl o to náročnější, že jsem měla naplánované různé akce s přáteli a noční příchody domů si vyžádali dlouhé sobotní dospávání. Nicméně jsem zjistila, že miluji takhle napráskané dny a o to víc si užívám relaxace ve volných chvílích.


Zatím si užívám také to, že při cestě do práce je světlo a já tak nechodím jak ponocná. Na obědy jsem si vaříla většinou nějaké rychlovky jako rizoto, pečené kuře nebo saláty. Už dlouhé týdny jsem si přála dostat kalendář na příští rok, abych si mohla zapsat důležité termíny a mé prosby byly vyslyšeny. A abych se dokázala soustředit na práci, bylo potřeba doplnit nějaké vitamíny a taky si dát něco sladkého. A když už jsem toho měla opravdu nad hlavu, tak jsem vyrazila z kanceláře na příjemnější místo a nebo jsem si čistila se Stacie na čerstvém vzduchu hlavu.


Každé ráno při odchodu do práce jsem se cítila provinile při pohledu do psích očí, že nechávám tohle stvoření na pár hodin samotné. Protože jsem v obchodech obdivovala již vánoční výzdobu, tak jsem si udělala i sváteční manikúru a zašla jsem si  na pár dobrých koktejlů, protože ty beru jako nevšední pití a většinou mi připomínají něco svátečního. O víkendu jsem pak lenošila u mého oblíbeného filmu Návrh se Sandou Bullock a vyrazila jsem ven, abych si užila krásného slunečného počasí.

Taky máte někdy pocit že nezastavit se a být v jednom kole může být fajn?


You May Also Like

18 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.