Můj týden v obraze #46

by - listopadu 18, 2013

Všimněte si čísla týdne v nadpisu, není to šílené? Mám pocit, že s psaním blogu tak nějak víc pozoruji jak ten čas letí, a to především při psaní mých souhrnů týdne. Je neuvěřitelné jak číslo roste a roste a za chvíli budeme zase u jedničky. Ale ještě nás pár týdnů do konce roku čeká a tak nebudu předbíhat.

Minulý týden jsem byla nucena, z důvodu mlhavého počasí, žehlit si každý den vlasy, abych nevypadala jako pudl a taky jsem dostala obrovskou chuť na koprovku a tak se mi určitě nebudete divit, že jsem vyrazila do obchodů a začala jsem shánět potřebné suroviny, abych si ji mohla uvařit. Jak ta mi chutnala. Protože jsem ji ale příteli skoro všechnu snědla, tak jsem mu jako kompenzaci koupila Monte, které má rád zase on. Netvrdím ale, že já si ho taky ráda nedám.


V uplynulých dnech mě taky moc potěšil balíček obsahující výhru od Barči a určitě s laky zase něco pěkného vykouzlím a pochlubím se na blogu. Večer po práci, když jsem nepadla únavou do postele, jsem relaxovala u skleničky vína a mých oblíbených sýrových tyčinek. Při pátku jsem pak s kolegyní oslavila konec týdne výbornou horkou čokoládou, šlehačkou a skořicovým cukrem. Musím říct, že některé nápady kolegů jsou opravdu k nezaplacení. O víkendu jsem se pak pustila do menšího úklidu skříně, pekla jsem cupcakes a užívala si venku posledních kvetoucích rostlin. Už teď mě zajímá co přinesou následující dny a určitě vám o tom zase povím / napíšu.

Čím si zpříjemňujete dny v práci nebo dlouhé večer vy?

You May Also Like

29 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.