october favourites 2013

by - listopadu 01, 2013

Je první den nového měsíce, již listopadu, a to znamená, že je na řadě další skupinka oblíbených produktů za uplynulý měsíc. V říjnu jsem kladla důraz hlavně na výživu pokožky a v make-upu jsem volila jemné líčení s výraznými rty. 


TĚLOVÉ MLÉKO /Dove/
Značku Dove mám všeobecně ráda, a to hlavně pro její jemné obaly a vůni čistoty. Oblíbila jsem si hlavně tělová mléka a jedno z nich je právě hydro nourishment, které voní svěže, což bylo hlavním důvodem, proč se stal v říjnu tolik používaným výrobkem. Výrobek je dost tekutý, nic hutného nečekejte. I přesto se však dobře rozmazává a rychle se vstřebá, takže se vám na tělo oblečení po použití nepřilepí. Používám jej hlavně večer, protože se mi při té vůni krásně usíná.


LIPCOLOR BUTTER /Astor/
O těchto tyčinkách na rty jste si mohli přečíst už v článku, kde jsem se jim věnovala opravdu důkladně. Stačí kliknout sem. Mé nadšení stále zůstává. Všechny tři odstíny, které vlastním, pravidelně střídám, i když v říjnu jsem přeci jen trochu upřednostnila výrazný odstín 013 magic magenta. Krásně hydratuje, rty se lesknou a barva vydrží. Myslím, že tento výrobek se v oblíbencích neobjevil naposledy.


LAK NA NEHTY /Yves Rocher/
K jemnému líčení jsem volila také jemné lakování, a to hlavně francouzskou manikúru. Tento lak na nehty v odstínu 03 Parme je hodně přirozený. Podle e-shopu by člověk očekávala, že bude fialkový, ale je to spíše nude odstín.  Lak vydrží dlouho, neloupe se, krásně se nanáší a docela rychle schne.


ŘASENKA /Lumene/
Tuhle řasenku jsem našla v jednom z beautyboxů a až před dvěma měsíci jsem ji začala používat. Líbí se mi, že je opravdu sytě černá a vydrží až do večera bez drolení. Řasy jsou po nanesení výraznější, takže vytvoří hezký pohled.

Ačkoli jsem si všechny výrobky za říjen opravdu oblíbila, tak mezi ty top bych řadila nejspíš jen lipcolor butter od Astoru a lak na nehty od Yves Rocher, když pominu ten odstín. Už teď jsem zvědavá, které výrobky budu používat nejčastěji právě v listopadu a vy se na ně můžete těšit zase za měsíc.

Který výrobek jste si v říjnu oblíbili vy? Vlastníte nějaký z tohoto článku?

You May Also Like

7 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.