{Christmas countdown} 1 day till Christmas: Můj týden v obraze #51

by - prosince 23, 2013

Dnes máme poslední den vánočního odpočtu, a s ním i poslední článek této série. Musím říct, že mě to neskutečně bavilo a byla to i docela výzva, jestli se mi podaří přispívat každý den. Doufám, že vás to bavilo alespoň trochu tak jako mě. Myslím, že podobný projekt se na blogu neobjevil naposled. 

Zítra už máme Vánoce a já se moc těším. Dnes musím být ještě pár hodin v práci a pak se vydám na noční cestu domů, kde už si budu užívat svátky. Ještě ale než vás budu zásobovat svými příspěvky o Vánocích, tak si zrekapitulujeme minulý týden. Měla jsem tu na pár dní hrozně milou návštěvu, které jsem pekla králíka se špenátem a pak jablečný závin. Taky jsme si otevřeli na oslavu šampaňské a Stacie si zabavila špunt, který ji očividně moc voněl. Velkou radost mi udělala orchidej, která se mi rozkvetla a já nestačím počítat kolik květů denně přibylo. V pátek jsem si otevřela vánoční Blobox, ve kterém se skrývalo i krásné přání.


Musím se pochlubit, že už jsem si stačila otevřít i první vánoční dárek, a to nádhernou perlu. Pokukovala jsem po výrobcích z perel už na dovolené a teď mi jedna přistála doma ve šperkovnici. Víkend jsem pak trávila uklízením, v práci a v neděli večer jsem si hodila nožky nahoru, udělala si mé oblíbené guacamole a dívala jsem se na film Prázdniny, který miluji.


Jak jste prožili svůj předvánoční týden vy?

You May Also Like

13 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.