{Christmas countdown} 13 days till Christmas: Vánoční edice od Yves Rocher

by - prosince 11, 2013

Když jsem si vyzvedávala balíček od Yves Rocher, hrozně jsem se těšila až jej otevřu, protože jsem netušila co v něm bude. Za spolupráci s touhle značkou jsem opravdu vděčná, protože moje peněženka bere nohy na ramena pokaždé, když vkročím ať už do kamenného obchodu a nebo na stránky e-shopu a jediná chvíle, kdy je se mnou kamarádka je ta, když vidí, že mi něco přistálo na poště, a že ona si na chvíli odpočine, protože já nebudu mít důvod utíkat do obchodu a koupit si k vyzkoušení něco nového.

A tentokrát se v balíčku nacházela vánoční edice, která už od pohledu vypadá opravdu svátečně.


Nejvíc jsem si zamilovala třpytivý sprchový gel s vůní kakaa a maliny. Po otevření kulaté lahvičky, která vypadá pohádkově, se na mě line vůně arabesek, výborného ovocného želé v čokoládě, které neodmyslitelně patří k Vánocům. Po osprchování  pak cítím na těle spíše už jen maliny. Jediné co mě u tohoto sprchového gelu mrzí je to, že mi na těle třpytky nezůstávají. I tak jsem se ale na něm stala závislou.

O třpytivou pokožku se naopak postará vanilkové tělové mléko. Když jsem poprvé přičichla k lahvičce, zděsila jsem se. Vůně nebyla nic moc a byla ostrá. Po nanesení na tělo však zjemněla a už jsem začala rozpoznávat samotnou vanilku. Krém se lehce rozmazává, rychle se vsákne a hydratace je dostačující.

Posledním výrobkem je sprchový gel kakao a pistácie, které v lahvičce voní spíše jako mandle, nebo marcipán. Po osprchování mi vůně přijde spíše pánská, ale je krásně jemná.

Osobně bych v obchodě sáhla po červeném sprchovém gelu, který nejen krásně vypadá, ale i voní, a to ještě dlouho po použití. Vanilkový tělový krém bych si koupila pokud by mě zajímal jenom obal a věřila bych, že na mě z lahvičky "vykoukne" krásná vanilková vůně a nebo pokud bych si jej mohla v obchodě vyzkoušet a zjistila bych tak, že se vůně krásně rozprostře. Pistáciovému gelu bych se vyhnula, protože tohle není bohužel nic pro mě.

Co vy a kombinace čokolády a ovoce?

You May Also Like

22 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.