{Christmas countdown} 14 days till Christmas: Last Friday Night With Bloggers

by - prosince 10, 2013

Páteční večery trávím většinou v teple domova u pohodového filmu a relaxuji. Ono je to po pracovním týdnu vždycky potřeba. Tentokrát tomu bylo jinak. Díky pozvánce, která mi přistála v e-mailu, za což děkuji, jsem trávila večer ve čtyřech vyhlášených pražských klubech, přičemž cesta mezi nimi byla doprovázena poletujícím sněhem a zimou, která způsobila necitlivost prstů u nohou a červený nos.

Nicméně o opětovné rozproudění krve se postaralo pár skleniček vína /rozuměj dvě/, které jsem stačila vypít během prvních 60 minut /akce vypij co můžeš se přece musí využít, že jo/ a parta správných holek v podání Lucky, Lucy, Marti, Terky, Verči a Dvou třicítek se postarala o to, že večer byl ve finále opravdu vydařený. Dostala jsem se do Sky baru, Nebe a celý večer byl zakončen v Mecce, kde mi dobrou noc popřál Rytmus, který měl mimochodem opravdu stylové hodinky.

P.S. Děkuji Marti za poskytnutí fotek. Ona jediná byla odvážná, šikovná a nacpala foťák do kabelky.


A pokud byste chtěli i vy zažít se svými přáteli večer plný poletujícího sněhu, zimy a zahřívání se dobrým pitím, pak mám pro vás tip na nevšední zimní party dovolenou v Tatrách s PartyKýblem. Navíc pro jednoho z vás mám na tuhle dovolenou slevový kód na 500,-. Takže komentovat mé příspěvky se určitě vyplatí. Jeden šťastlivec, který do komentáře připíše "heslo: tatry" bude vybrán a zveřejněn v jednom z dalších článků. Heslo pro to, abych věděla, že máte o slevový kód zájem.

Kam se chodíte bavit s přáteli vy?

You May Also Like

12 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.