{Christmas countdown} 15 days till Christmas: Můj týden v obraze #49

by - prosince 09, 2013

Jak už jsem avizovala v posledním souhrnu týdne, tak i posledních 7 dní bylo opravdu vydařených a užívala jsem si je plnými doušky. Uplynulému týdnu vévodila francouzská manikůra a nový parfém, který jsem vám ukazovala v jednom ze starších článků. Připomíná mi mou mámu, takže mám pocit, že ji vidím každý den. Když jsem se nevěnovala kosmetickým záležitostem, tak jsem kontrolovala mou orchidej, jestli už mi náhodou nevykvetla a po dobu jejího nebarevného období jsem se dívala alespoň na růži, která mi zdobí domov už čtrnáct dní.


Přítel mě rozmazloval domácími palačinkami a abych z nich nekynula, byla jsem jsem je vychodit ven se Stacie, která mi po večerech pomáhala s vánoční výzdobou. Ta naše doma není taková jako v obchoďácích, ale jelikož mi ty veverky nikdo nechtěl darovat, musela jsem volit klasiku jako věnce, hvězdy a vločky. Po dozdobení bytu jsem si uvařila kafíčko a relaxovala u čtení článků svých oblíbených blogerek. Ve čtvrtek jsem netrpělivě očekávala Mikuláše, který nakonec přišel a donesl mi úžasné náušnice ve tvaru cupcakes, takže si dovedete představit tu euforii, kterou jsem zažívala.


Na konci týdne jsem se pak pustila do pečení cukroví a u přátel, se kterýma si pravidelně děláme v půlce prosince vánoční besídku, jsem ochutnala první letošní vaječný koňak a dala si sváteční večeři, která se skládala z řízku a lehkého bramborového salátu z brambor a cibule, který doporučuji! Velmi zajímavý jsem měla i páteční večer, ale o tom vám povím až zítra.

Už pečete cukroví?

Abych nezapomněla, dlužím vám ještě vyhlášení vítěze mikulášské soutěže o vůně super Playboy, kterým se stává     
By-Moni

Gratuluji!

A vám všem zúčastněným hrozně moc děkuji za komentáře, u kterých jsem se opravdu bavila a přesvědčila se, že se čertů dodnes nebojím jen já.

You May Also Like

11 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.