{Christmas countdown} 6 days till Christmas: Tip na dárek na poslední chvíli

by - prosince 18, 2013

Pokud hledáte tip na dárek na poslední chvíli a nechcete se tlačit mezi nakupujícím davem v obchodech, pak můžete zkusit vyrobit, stejně jako já, kuponový sešit. Nápad na tento dárek jsem viděla minulý rok na pinterestu a tak se mi to zalíbilo, že jsem se rozhodla, že něco podobného vytvořím příteli k Vánocům. 


Princip je jednoduchý. Vymyslíte si, čím byste chtěli dotyčného obdarovat, čím byste ho chtěli potěšit a to napíšete na jednotlivé kupony, které můžete různě ozdobit. Ty pak slepíte, sešijete nebo jakkoli jinak spojíte a máte hotovo. Já využila papírové rozřaďovače v modré barvě, ozdobnou vánoční stuhu a černý fix. Chtěla jsem být  kreativnější, ale izolepa ani lepidlo a jiné vymoženosti se mnou nekamarádily a já na to neměla tentokrát nervy. Ze samotného obsahu kuponů vám ukážu dva. Myslím, že ten druhý kupon přítel ocení nejvíce. On totiž upřímně nesnáší, když se mnou musí jít nakupovat, ať už se jedná o oblečení nebo potraviny.

 


Co jsem si všimla, dají se tyhle kupony koupit i na internetu, ale podle mě je hezčí, udělat si to originální a napsat co opravdu víte, že darovaná osoba ocení. A navíc to bude osobnější.

Přáli byste si dostat takovéto kupony?


You May Also Like

26 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.