{Christmas countdown} 7 days till Christmas: My fit journal

by - prosince 17, 2013

Občas mám problém s tím udržet si motivaci k tomu, abych cvičila a jedla tak nějak, abych neměla pocit, že jsem nafouknutý balón, který se valí světem. Zkoušela jsem nejrůznější metody od motivující nástěnky, přesně naplánovaného jídelníčku a cvičebního plánu a taky jsem zkoušela zakoupit si předplacené karty na cvičení. Nic z toho však nezabralo tolik, jako když jsem si vše sepisovala a měla tak na očích celé mé snažení a nesnažení. A protože Cassey z blogilates dala do prodeje deník, kam si může majitel vše zapisovat, vnukla mi myšlenku, že si takový svůj deník vytvořím i já, a to podle toho jejího, který se mi moc líbil, ale nechtělo se mi za něj utrácet. 


Vytvořila jsem si tedy jednotlivé listy, postahovala motivující obrázky a motta a pak už jen stačila chvilka trpělivosti při svazování, jak jinak než růžovou mašlí. 



Musím říct, že vést si tento deník mě nejenom baví, ale také je fajn prohlédnout si zpětně jak jsem hřešila, nehřešila a také si číst myšlenky a poznámky, pro které tam mám také prostor. Důležité je, zapisovat si vše opravdu pravdivě, pak se účinek dostaví, tedy alespoň u mě. Navíc vybarvovat si smajlíky podle toho jestli jsem cvičila nebo ne a jestli jsem dostatečně pila je příjemné odreagování.

Jak se motivujete vy?

You May Also Like

15 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.