Můj týden v obraze № 2

by - ledna 13, 2014

Neuvěřitelné, že už vám přináším druhý souhrn mého týdne v tomto roce. Je to jako včera, co jsem se těšila na bramborový salát a rozbalovala dárky pod vánočním stromečkem. A teď už máme půlku ledna. Nicméně, já si užívám to počasí, které venku panuje. Už bych ani zimu se sněhem nepotřebovala. Teď se spíše těším na to, až vytáhnu kolečkové brusle, začnu běhat bez pocitu, že mi všechno umrzne a až si budu moci dopřát na balkóně svoji relaxační chvilku s dobrým čajem, kávou a nebo třeba skleničkou vína. Ale to je zatím plán do budoucna.

V minulých dnech jsem poctivě krabičkovala, protože jsem si řekla, že musím vylepšit pravidelnost mého stravování a to hlavně v práci, kdy často nevím co dřív. Musím říct, že tento systém se mi osvědčil. Radost mi dělala orchidej, u které už jsem ani nedoufala, že by mohla znovu vykvést a přece se podařilo. Stacie byla v minulých dnech více aktivní a tak jsme se vydaly několikrát na procházku, abych ji unavila. Jen tedy nevím kdo byl ve finále zničen víc, jestli já nebo ona.


Ke konci týdne jsem obdivovala kouzla přírody, která to s barvami opravdu umí. Pohled na červánkové nebe mě nejspíš nikdy neomrzí. Co mě taky neomrzí jsou různé edice kapesníčků Zewa. Musím říct, že tahle se opravdu povedla a líbí se mi mnohem víc než ta se zvířecími vzory, kterou jsem už kdysi vlastnila. O víkendu jsem si tentokrát opravdu dopřávala a užívala si. Ve včerejším článku jste mohli vidět, kam jsem se vydala protáhnout své tělo po vydatné snídani, kterou tvořilo čerstvě upečené pečivo a včerejší fotka na facebooku vám avizovala, že jsem se vydala do společnosti. S přáteli jsme si šli dát pořádně do nosu a pochutnali jsme si na výborném tataráku. Samozřejmě nesměl chybět ani dezert, moje oblíbená panna cotta o kterou jsme se nakonec všichni podělili a prali se o poslední kousek. 

Jaký byl váš týden? Napište mi do komentáře jak využíváte volný čas o víkendu.

You May Also Like

18 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.