My workout diary 1

by - ledna 31, 2014

Příspěvky zahrnující můj pohyb, které jsem sdílela na facebooku se těšily velkému ohlasu. Proto jsem se rozhodla zahrnout tohle téma i na blog a přinášet vám tak každý měsíc shrnutí toho, podle čeho jsem cvičila, nebo jaký pohyb jsem upřednostnila. Aby nedošlo k nějakému nedorozumění, tak to určitě neberte jako cvičební plán nebo něco podobného, ale spíše jako inspiraci, nebo třeba i tipy. Nejsem odborník, ale cvičím tak, aby mi to vyhovovalo. Já sama často hledám nějakou změnu, aby mi moje cvičení nezevšednilo a nepřestalo mě bavit, takže třeba tady i někdo z vás najde nějakou tu nápovědu, čemu se věnovat.

V lednu jsem plně využívala činky, které mi nadělil Ježíšek a musím říct, že se stávají mou oblíbenou cvičební pomůckou. Proč právě činky? Protože většinu dnů jsem cvičila 6 week six-pack od Jillian, a to konkrétně Level 1. Přiznám se, že jsem ho ani jednou nedokončila celý, a to z důvodu, že jsem byla nachlazená a prostě jsem to nezvládala. Pořád si ale říkám "lépe nějaký pohyb než žádný" a vždycky jsem odcvičila alespoň půlku.




Kromě pocení se doma na podložce, jsem chodila také na dlouhé procházky se Stacie, kde byl často takový kopec, že moje vlastní nohy a zadek měli chuť mě nakopat. Také jsem si byla jednou zaplavat, což mám do budoucna v plánu zintenzivnit, jen musím přijít na čas, kdy není v bazénu přeplněno.

V posledních deseti dnech jsem cvičila podle aplikace Nike+ Training Club, což mě baví hodně. I zde jsem využila činky. Tohle cvičení se ze začátku nezdá jako příliš náročné a efektivní, ale vaše svaly vám v následujicích dnech po tréninku dají jasně najevo, že si mákly.


A jak často jsem cvičila? Třikrát týdně, a to v rozmezí 15 až 45 minut. A protože si již nyní všechno cvičení poctivě zapisuji, tak jestli mi to vydrží, tak od příště vám snad přidám i konkrétní přehled, kdy jsem se jak hýbala.

Jaký pohyb jste v lednu upřednostnili vy?

You May Also Like

30 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.