Noví zkrášlovací pomocníci od Yves Rocher

by - ledna 24, 2014

Pře pár dny jsem provětrala svou platební kartu a pořídila si pár nových kousků od Yves Rocher. Na balíček jsem si tentokrát musela počkat trochu déle, protože jsem si ho objednala před vánočními svátky, ale dočkala jsem se, otestovala jsem a dnes vám o tom můžu napsat.


Malinový ocet na vlasy by měl dodat vlasům přirozený lesk. Koupila jsem si ho na doporučení několika blogerek a udělala jsem dobře. Vůně malin se vám rozline po celé koupelně a už po opláchnutí jsou vlasy na dotek hebké, což mi přetrvá i po vyžehlení vlasů a po celý den. Jestli jsou lesklejší? Trochu ano. Rozhodně vlasy vypadají po použití lépe a díky malinovému octu se na dlouhou dobu můžu vyhnout balzámům, kterým moc neholduji, protože se s ním vlasy také krásně rozčesávají.


Lak na nehty jsem si pořídila spíše pro radost. Nějak se mi ztratil můj oblíbený červený a tak jsem ho potřebovala nahradit nějakým novým. Laky od Yves Rocher se krásně nanáší, mají dobré krytí a vydrží, proto jsem se rozhodla pro tento v odstínu Framboise. Jak vypadá na nehtech vám ukážu v jednom z dalších článků.



Krém na oči jsem potřebovala, protože svůj starý jsem dobrala. A tak jsem sáhla po tomhle a musím říct, že jsem neudělala chybu. Oční okolí osvěží, nijak kůži ani oči nedráždí. To jestli působí nějak i proti drobným vráskám zjistím časem, přeci jen po třech týdnech toho moc poznat není.


Poslední kousek, který jsem si pořídila je zjemňující suchý olej na tělo. Krásně se roztírá, božsky voní a pokožka je po něm hydratovaná. Ačkoli ho nanáším na noc, tak se i tak nebojím dát si pyžamo do pěti minut po aplikaci, protože olej mi ho nezamastí. Vůni cítím trochu i ráno, ale pro mě je důležité, že při ni usínám, protože je vážně příjemná. Navíc je kůže na dotek jemnější a vypadá tak nějak líp.

Napište mi do komentáře, jestli vás některý z výrobků zaujal natolik, že byste si ho pořídili, nebo jestli některý vlastníte či znáte.

You May Also Like

39 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.