Můj týden v obraze № 5

by - února 03, 2014

Minulý týden jsem se těšila ze všeho nejvíce na víkend, a to z prostého důvodu, že mi měla přijet na návštěvu skvělá kamarádka s manželem. Proto jsem byla ráda, že mi pracovní týden utekl jako voda. Ještě aby ne, když bylo práce nad hlavu. Ale abychom se s kolegyní z té práce a papírů nezbláznily, tak jsem opět pořídila do kanceláře tulipány, které nám vždycky zvedly náladu. Sobě jsem si za odměnu, že jsem byla tak pracovitá, koupila nový obal na mobil, který je v mém milovaném vzoru chevron. Po večerech jsem pak doma zobala nervózně mandle a čekala na další pracovní kolotoč. V pátek jsem si konečně oddychla a mohla se věnovat věcem, které jsem přes týden nestihla, jako třeba dopřát lázeň mým orchidejím, které kvetou jak bláznivé.


V sobotu jsem si ráno dopřála pořádnou snídani, překonala jsem strach z ledu a šla si zaběhat, což mimochodem byla jedna z nejlepších věcí za celý týden, no a pak už jsem netrpělivě očekávala návštěvu. To, že se večer jedlo a pilo, takže ten běh ve finále byl vynulován, říkat ani nemusím, to se při sešlostech očekává.


V neděli jsme však zvedli své zadky ze sedačky a vydali jsme se na výlet do Karlových Varů, kde jsme navštívili Jan Becher muzeum. Myslím, že z fotky je jasné, která část prohlídky se mi líbila nejvíce. Po exkurzi jsme se vydali na horkou čokoládu, lázeňské oplatky a prozkoumat, jak to vlastně v těch Karlových Varech vypadá. Zmrzlá, unavená, ale naprosto spokojená jsem v neděli večer zasedla ke svým oblíbeným blogům a přečetla si, co je kde nového.

Tento víkend bude zase plný akce, ale o tom vám povím až v pondělí, nebo na facebooku, kde přidávám mnohem více fotek, takže pokud chcete vědět víc, stačí se skočit mrknout tam.

Kam jste se naposled vydali na výlet vy? Doporučíte mi něco, co bych měla navštívit?

You May Also Like

23 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.