Péče proti drobným nedostatkům Sebo Végétal

by - února 12, 2014

Pamatujete si ještě na článek o mých červencových oblíbencích, kde jsem psala o hydratačním gelu? Byla jsem z něj nadšená, protože vyhovoval mé smíšené pleti, nevysušoval ji a přitom ani nepodporoval tvorbu mazu. Jenže teď, po vyzkoušení péče proti drobným nedostatkům z řady Sebo Végétal od Yves Rocher, si může jít gel o dům dál. Našla jsem svého nového miláčka.


Tato péče, kterou můžete používat na den i noc je určena mastné a smíšené pleti. Všeobecné informace si můžete přečíst na stránkách Yves Rocher (klik) a já vám povím to, jak to vidím já. Při otevření kelímku ucítíte jemnou a svěží vůni. Konzistence je hutnější, ale tak lehká, že se krásně a jednoduše roztírá. Ihned po aplikaci jde vidět, že je pleť matnější a přitom cítíte obrovskou hydrataci. Krém mi pleť nijak nedráždí a navíc ji zjemní.


Tenhle krém mi vyhovuje a našel si v mé koupelně stálé místo a myslím, že ho jen tak něco nevystřídá. Navíc bych si chtěla do sady pořídit čistící micelární vodu, která mě láká k vyzkoušení. A do třetice si pak dělám zálusk na čistící masku. Pokud vás krém zaujal, mám pro vás dobrou zprávu, že je teď na něj v e-shopu 40% sleva.

Jak dlouho vám trvalo, než jste našli svůj oblíbený denní nebo noční krém?

You May Also Like

20 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.