Snídaně v Café Savoy

by - února 20, 2014

V neděli se uskutečnila dlouho plánovaná společná snídaně s blogerkami a čtenáři v Café Savoy, která byla nezapomenutelná, a to i přesto, že účast byla o něco menší, než se počítalo. I tak jsme si to náramně užily. Myslím, že když vám řeknu, že začátek byl v 10:30 a domů jsem dorazila něco kolem 16:00, tak to mluví samo za sebe. Nacpaly jsme si bříška dobrotami jako byly například tousty, šunka, vajíčko, bábovka, pomerančový fresh, proklábosily jsme dlouhé hodiny na nejrůznější témata a nakonec došlo také na rozdávání dárečků, za které bych chtěla hrozně moc poděkovat firmě Yves Rocher, která mi poskytla pro holky úžasné výrobky, které udělaly velkou radost. Zaujaly je tolik, že je začaly zkoušet už na místě a vybíraly, který odstín a vůně budou pro ně ty nejlepší.


Kromě voňavých toaletek, barevných laků na nehty a očních stínů si holky odnesly domů také krásné náušnice od šikovné Báry, jejíž facebookové stránky můžete najít tady a rovnou si třeba něco vyberete. Do dárkových tašek pak blogerka Lucka ukryla vouchery na nákup oblečení, fotografický kurz, kadeřnické služby, vzorky kosmetiky Vichy, úžasný tělový krém od Manufaktury a nakonec něco na zub od firmy Mixit.


O všechny ty skvělé věci, včetně naší společnosti, jste přišli, ale nemusíte smutnit, protože slibuji, že to nebyla poslední akce a taky, že si o některé z věcí budete moci již brzy zasoutěžit.


Zvolit pro naše setkání Café Savoy bylo skvělým rozhodnutí a já osobně vím, že se tam vydám určitě hodně brzy na jednu další vynikající snídani, tentokrát se svými blízkými. Prostředí, skvělá obsluha a vynikající jídlo mě přesvědčilo, že jednou za čas bych si měla dopřát i něco takového.

Velké poděkování patří také holkám, které se akce zúčastnily, protože bez nich by to nebylo ono! 

Zašli jste si někdy někam na snídani?

You May Also Like

33 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.