Jak pečuji o své vlasy vol. 1

by - března 13, 2014

Každý měsíc jiný šampon, jiný kondicionér či maska na vlasy. Tak vypadala má péče několik let, ale to se změnilo. V základní péči jsem se ustálila a jsem věrná již nějaký ten měsíc třem výrobkům. Vlasy mi za to děkují lepší kvalitou a také vzhledem. A které že to jsou?



Kopřivový šampon se stal mým číslem jedna. V Tescu jsem si zakoupila ten nejobyčejnější, který jsem našla v regálu (vlastní značka hypermarketu) a vyhovoval mi ve všech směrech. Vlasy byly čisté, objemné a nemastily se mi tak rychle jako při jiných šamponech. Bylo to litrové balení, takže mi vydržel poměrně dlouho. Vystřídala jsem ho kopřivovým šampónem Mika, který je trochu gelové konzistence a vlasy se po něm hůře rozčesávají. Na druhou stranu nádherně voní, vlasy jsou objemné a opět se mi rychle nemastí. O trochu více mi vyhovoval ten z Tesca, takže pokud nevyzkouším ještě nějaký jiný, vrátím se k mega balení a budu mít zase na chvíli vystaráno. Každopádně u kopřivového šamponu určitě ještě nějakou dobu zůstanu.


Po umytí aplikuji na vlasy střídavě dva výrobky. Buďto je to malinový ocet od Yves Rocher, o kterém jsem vám psala už v jednom z minulých článků (klik), nebo hedvábí od Biosilk, které jsem měla v jednom z Ladyboxů a také jsem jedno balení dostala k Vánocům na doporučení kadeřnice. Když pominu božskou vůni obou produktů, tak oba výrobky se postarají o hebké vlasy krásné na pohled. Aplikuji je před vysoušením fénem, a to co dva dny. Nikdy je nenanáším od kořínků, ale spíše od uší dolů.



Tolik k mé základní péči o vlasy. O té bonusové vám napíšu někdy příště a třeba dojde i na samotnou úpravu vlasů, která je pro mě občas tvrdým oříškem.

Jaká je vaše základní péče o vlasy? Máte své oblíbené výrobky, nebo zkoušíte pořád něco nového?


You May Also Like

26 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.