Jarní novinky Yves Rocher

by - března 27, 2014

Minulý týden ve středu jsem měla možnost zúčastnit se představení jarních novinek od Yves Rocher a zároveň si dát lahodnou snídani a poznat úžasnou Jitku Schneiderovou, která je tváří této kosmetické značky pro rok 2014. Potkala jsem také samé milé lidi, mezi nimiž bylo i pár blogerek, a celkově jsem strávila příjemné chvíle, za což samozřejmě firmě Yves Rocher děkuji.


Představeny nám byly jak novinky, které si už můžete zakoupit, tak také pár věcí, které do prodeje teprve půjdou. Já osobně můžu říct, že jedna supernovinka, která je zatím velkým tajemstvím mě nadchla tak moc, že už teď se nemůžu dočkat až ji budu moci vyzkoušet a usadí se u mě doma. Musela jsem si ji nafotit, abych si ji mohla doma pověsit na nástěnku a těšit se na ni. Určitě, jakmile budu moct, vám o ní ihned napíšu.



Hlavním tématem byla rozjasňující řada, která zahrnuje make-up, opravnou tužku a pudr. Barevná škála je podle mě hodně obsáhlá, takže by si mohla vybrat převážná většina žen. Pudr byl krásně jemný a na pleti nevyditelný. Make-up byl příjemný a myslím, že ho na léto vyzkouším. Opravnou tužku právě testuji, takže někdy příště se můžete těšit na recenzi. Celá řada byla použita při líčení Jitky a vy se můžete podívat jak krásné líčení ji vykouzlila školitelka Jana.




V obchodech můžete narazit také na novou kolekci laků na nehty a jumbo tužek na oči. Osobně jsem si zamilovala šedý odstín laku, který vypadá na nehtech opravdu krásně. Od konce března, pak bude v prodeji řada s třešňovým květem, která bude zahrnovat toaletní vodu, sprchový gel a tělové mléko.



Později se v obchodech objeví také sérum Anti-Age Global a lehčí verze vůně Moment de Bonheur.

Všechny představené novinky vypadaly tak krásně, že by si je člověk pořídil domů už jenom kvůli obalům,  pro které mám slabost. Myslím, že si je oblíbí celá řada zákaznic. Akce byla moc příjemná a musím říct, že tak energickou ženu jakou je Jitka jsem dlouho nepotkala.

Která novinka vás zaujala nejvíce? Vybrali byste si?

You May Also Like

25 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.