MUA trio oční stíny - Innocence

by - března 21, 2014

To jsem takhle jednou otevřela krabičku krásy a našla mezi produkty oční stíny, které mě na první pohled nezaujaly pro svůj třpyt a tak jsem je odložila stranou. Po nějaké době mi to nedalo a podívala jsem se na ně ještě jednou, zblízka a rovnou jsem je i vyzkoušela. A jaké bylo mé zjištění?



Krásné barvy, jemný třpyt a dokonalý výsledek. Pigmentace je více než dobrá, té nemám co vytknout. Jen pokud chcete hodně výrazné líčení, pak je potřeba nanést stínů více, a to hlavně u světlejšího hnědého stínu. Výdrž je průměrná. Dobře, půl dne vydrží bez hnutí, ale pak je potřeba líčení oživit. Nebo je nejvyšší čas zakoupit si podkladovou bázi, která je udrží na místě po celý den. Setkala jsem se i s názory, že stíny vydrží celý den. Tak já vám nevím, jestli nejsou moje víčka prokletá, protože po pár hodinách se mi začnou slévat. A to bych si přitom tak moc přála, aby mi zrovna tyhle krásné barvy vydržely.





Pochválit musím i design a celkově provedení. Z toho jsem nadšená, ačkoli si tedy nejsem jistá, jestli by oční stíny přežily pád, protože balení je křehké (raději jsem to nezkoušela). Zakoupit si je můžete zde, a to za příjemnou cenu 109,-.

Znáte tohle trio očních stínů? Jak se vám líbí barvy?

You May Also Like

33 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.