Můj týden v obraze № 12

by - března 24, 2014

Minulý týden byl tak napráskaný, že jsem se pořádně nezastavila. Hlavně jsem si užila středu. Měla jsem v práci volno, takže už to bylo pozitivní. Ráno jsem začala dobrou snídaní v Yves Rocher (o čemž vám napíšu v jednom z dalších článků) a odpoledne jsem pak trávila se skvělou Luckou z blogu Angel Inspiration. Kromě babského a blogerského kecání jsme stihly i nějakou tu selfie fotku (klik). Takových skvělých dní by mohlo být mnohem více. V úterý jsem byla na menším srazu bývalých spolužáků z vysoké. Jestli hledáte hospůdku kde dobře vaří, zajděte si do Jámy v Praze. My jsme tam byli opravdu spokojeni. A když už jsem u toho jídla, nesmím opomenout ani bramborové šišky s mákem, na které jsem dostala v týdnu opravdu velkou chuť. Takže jsem zašla do obchodu, kde prodávají výborné hotové šišky (kdyby chtěl někdo tip, tak je to Lidl) a během pár chvil bylo hotovo. 

Víkend byl ve znamení procházek, nakupování, úklidu a relaxace. Sluníčko nás vylákalo na první procházku kolem Vltavy, kde si Stacie dopřála první letošní koupel, protože potřebovala labutím dokázat, že i ona umí plavat a vypadá při tom mnohem elegantněji.

A abych nezapomněla, mám pro vás jednu novinku. Založila jsem si instagram (třikrát hurá), takže pokud byste chtěli vidět více fotek než je tady a nebo na facebooku, tak mě můžete nově sledovat i tam.

Jak jste si užili svůj týden a hlavně slunečnou sobotu vy?



You May Also Like

22 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.