{blogger tips} Jak na aplikaci Pinterest na Facebooku

by - dubna 05, 2014

Dlouho jsem si lámala hlavu nad tím, jak mít svůj profil, který mám na Pinterestu, jako aplikaci na stránce blogu na Facebooku. A protože nechci, aby si své mozkové závity málem odvařily i jiné blogerky, rozhodla jsem se podělit o to, na co se mi podařilo přijít. Bude vám stačit pár kliknutí a máte hotovo.

Aplikaci najdete na Facebooku při zadání "Pinterest Page App" nebo na tomto odkazu "KLIK". Pak už si stačí zvolit stránku svého blogu, kliknout na "přidat záložku aplikace", do prázdného políčka vepsat váš profil na Pinterestu a kliknout na "save settings".



Pokud bude vyžadován nějaký přístup k vašemu profilu a podobně, je potřeba, abyste všechno odsouhlasili (stejně jako u všech aplikací na facebooku). Aplikace bude na vaší stránce na Facebooku vypadat tak jako na dalším obrázku a po rozkliknutí se pak objevím vaše složky tak, jak je máte na samotném Pinterestu.





Celá aplikace je spravována přes Woobox, kde si můžete aplikace pro své stránky na facebooku spravovat jak je libo. Buďto si vyberete ty, které jsou ve verzi free, což podle mě bohatě stačí, nebo si můžete vybrat i ty placené.

Doufám, že je pro vás tento rychlonávod přínosem a pokud máte svůj profil na Pinterestu, určitě mi ho napište do komentáře, protože se ráda podívám na to, co vás zajímá a co se vám líbí.


Tak u koho si budu moci najít brzy na facebooku aplikaci Pinterest?



You May Also Like

7 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.