MUA Undressed

by - dubna 15, 2014

Skvělá cena, krásné barvy, výborná pigmentace a velká závislost, takto by se dala shrnout celá recenze paletky Undressed. Už samotný obal vypadá profesionálně. Mám ráda tyhle jednoduché linie a černá elegantní barva udělá také svoje. Dlouho jsem této paletce odolávala, ale i mě si získala a nezbývalo mi nic jiného, než si ji objednat.






Samotné stíny mají krásnou škálu barev s úžasnou pigmentací. S paletkou vykouzlíte jemné i hodně výrazné líčení a díky kombinovatelnosti nikdy nesáhnete vedle, ať už si zvolíte jakékoli barvy z této paletky. Některé jsou více máslovitější, což mám ráda, ale celkově je nanášení snadné ať už zvolíte štětec a nebo prsty. Stíny nepráší, což je hlavně u tmavších stínů velké plus.





Za cenu 169,- získáte krásné a kvalitní oční stíny, které můžete používat na den i noc. Jediné malé mínus je pro mě výdrž, protože více jak půl dne mi bez počátečního slévání nevydrží. S nějakou dobrou bází to budou ale podle mě celodenní držáci a za mě má tato paletka jedno velké ano.

Kdo vlastní tuhle paletku? A kdo mi dá tip na opravdu dobrou oční bázi, když pominu, že ta od Urban Decay je moje vytoužená?

You May Also Like

38 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.