Můj týden v obraze № 15

by - dubna 14, 2014

Hektický, tak by se dal shrnout jedním slovem můj uplynulý týden. Musím říct, že tak rychle mi snad neutekl ještě žádný týden od začátku roku. Byla jsem natolik unavená, že jsem se těšila na víkend a na to, až si v sobotu pospím. Plán zněl jasně - nevylézt z postele před devátou hodinou, což se mi podařilo. 

A co že jsem dělala, že mě to natolik zmohlo? Byla jsem na služební cestě, ze které mi dá vždy nejvíce zabrat samotná cesta, která se mi zdá nekonečná, a to hlavně při návratu domů. Každý den mimo kancelář pro mě znamená hromadění se práce, proto jsem se netěšila na návrat (a taky trochu kvůli hotelovým snídaním, kterém mi doma chybí). Navíc mě čekal celodenní kurz excelu (hurá, jsem zase o něco chytřejší), který byl náročný nejen kvůli soustředění se a přijímání hromady nových informací, ale také kvůli neustálému odbíhání do kanceláře, které se konalo v pauzách, které jsem původně měla mít k odpočinku. 



Proto se asi nebudete divit, že odpočinkový víkend jsem si opravdu užila. Protože jsem věděla dopředu, že týden bude náročný, objednali jsme si s přítelem na sobotu dvě hodiny relaxu v Zen studiu, kde jsem odpočívala ve vířivce, čerpala jsem energii v sauně a na závěr jsem se nechala dát trochu dohromady thajskou masáží. Taky jsem se byla provětrat se Stacie, což je mimochodem taky skvělý relax. V neděli jsem strávila příjemné chvíle s přáteli při grilování, takže zakončení týdne bylo opravdu na jedničku. Navíc mi přinesli krásnou svíčku, která mi bude zpříjemňovat nasledující dny.

Pokud byste chtěli z mého týdne vidět více fotek, protože jsem tentokrát fotila hlavně mobilem a na blog se snažím dávám fotky z foťáku, není nic jednoduššího, než mrknou na facebook a nebo na instagram.

Prozraďte mi, jak jste se měli vy?

You May Also Like

14 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.