Velikonoční inspirace vol. 2

by - dubna 20, 2014

Již zítra tu máme velikonoční pondělí, proto jsem si pro vás připravila druhý díl inspirace. Ten první, který se týkal výzdoby, jste si mohli přečíst na začátku dubna (klik) a dnes vám ukážu jeden z mnoha způsobů, jak si nabarvit velikonoční vejce.

Před více než rokem, jsem vám tady ukazovala pestrobarevné lakování (klik) a já se rozhodla v tomhle stylu ozdobit i velikonoční vejce. Protože mám letošní Velikonoce opravdu plné plánů, potřebovala jsem nějaký rychlý způsob. Proto ze hry vypadly způsoby jako zdobení ubrouskovou technikou, roztaveným voskem nebo třeba vysypávání tvarů třpytkami.





Pro mou letošní techniku budete potřebovat laky na nehty, kterých máte doma určitě hodně a sáčky nebo igelitové rukavice. Na vajíčko si dejte několik kapek vybraných odstínů, přiložte sáček, lehce "poďobkejte" a máte hotovo. Super rychlý způsob je vajíčko poválet v ruce (nezapomeňte na rukavice). Laky na nehty necháte zaschnout a pak už se můžete dívat na svá umělecké díla - každé vajíčko bude originál.




Jak velikonoční vajíčka zdobíte vy?

You May Also Like

36 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.