Krásná od rána do večera díky Avonu?

by - května 07, 2014

Před nějakou dobou jsem měla možnost zúčastnit se akce Avon Blogstars, kde jsem při odchodu dostala jako dárek pár novinek. S nadšením jsem se pustila do jejich testování a jak to dopadlo vám povím dnes.



Fixační sprej na make-up jsem chtěla vyzkoušet už dlouho, ale nějak jsem se bránila tomu, že bych si měla na obličej stříkat nějaký fixátor. Škoda, že jsem se tomu bránila, protože tento sprej od Avonu je vážně skvělý. Make-up drží na svém místě od rána do večera a musím říct, že mi prodloužil životnost i očních stínů. Tvářenka se mi neztratí po pár hodinách, ale ještě večer při odličování je dostatečně vidět.

Lak na nehty v odstínu Dazzle Pink je dalším kouskem, který jsem si zamilovala. Jednoduché nanášení, krásná a intenzivní barva a výdrž minimálně tři dny bez kazu. U mě je to rekordní čas, protože běžně musím nehty přelakovat po dvou dnech. Nevím jak to dělám, ale jsem ničitel nalakovaných nehtů. Už se těším, až si pořídím i další odstíny.

Rtěnka je něco neuvěřitelného. Když pominu, že krásně voní, tak její hydratace je tak intenzivní, že mám spíš pocit, že si nanáším balzám na rty. Tyhle nude odstíny teď příliš nenosím, takže putovala k mamince, ale já si určitě pořídím nějakou tu červenou, protože tuhle rtěnku chci mít pořád v kabelce. Rtěnka je dobře pigmentovaná a barva na rtech vydrží.

Jako poslední jsem v dárkové tašce našla bronzer, který se skvěle nanáší a už se těším, až s ním budu v létě konturovat obličej. Když jsem na dovolené, tak používám často pouze bronzer. Tento krásně zvýrazní opálení a tak je jasné, že bude hlavním kouskem v mé kosmetické taštičce, která se mnou bude v létě putovat na všechny výlety.

Tyhle výrobky se Avonu povedly a budu je určitě používat hodně často a možná každý den, protože mi zaručí skvělý vzhled od rána do večera jak pro můj obličej, tak také pro mé nehty. To za to stojí, nemyslíte?

Přiznejte se kdo z vás má nějaký z uvedených výrobků? Zaujal vás případně nějaký?



You May Also Like

39 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.