Můj týden v obraze № 21

by - května 26, 2014

Minulý týden si se mnou pěkně hrál, hlavně tedy počasí. Celé dny jsem se v práci těšila na to, až přijdu domů a užiji si ještě trochu sluníčka na procházce a nebo na balkoně s ledovou kávou v ruce. Jenže tyto plány mi dost často překazila nějaká bouřka, takže já byla nakonec ráda, že jsem si mohla vlézt pod deku s čajem. Když už ale bylo hezky, tak jsem si to užila se vším všudy, tentokrát myslím můj první domácí cheesecake, kterého jsem si dala pořádný kus, protože jsem mu nemohla odolat. Recept najdete v článku "Svěží cheesecake" (klik).

O víkendu, hlavně tedy v sobotu, to vypadalo, že ani tentokrát se hezkého počasí nedočkám, ale neděle mě mile překvapila. Sobotu jsem tedy trávila relaxačně. Četla jsem si oblíbené blogy, čerpala jsem inspiraci na Pinterestu (pro můj profil stačí kliknout sem) a užívala si domácí pohody. V neděli mě vzbudilo sluníčko hodně brzy, takže jsem neváhala, vytáhla všechny z postele a už jsme si to mašírovali na výlet. Navštívili jsme jednu malou zoo, kde jsme si užívali boj malých opiček o kousky ovoce a s nadšením jsme pozorovali lemuří mláďata, která nemotorně lezla na větve a nechala se vozit rodiči na zádech.



Takže ten týden nakonec tak špatný nebyl. Už teď jsem si ale jistá, že ten nastávající bude o něco lepší, ale proč, kdy a jak, o tom se dočtete v dalším souhrnu a nebo vám možná něco prozradím během samotného dění na instagramu a na facebooku.

Jaký byl váš týden? Taky to u vás bylo s počasím občas jak na houpačce?

You May Also Like

12 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.