Playboy Play It Pin Up

by - května 28, 2014

V dnešním článku se podíváme na zoubek výrobkům Playboy Play It Pin Up. Design obalů se povedl na jedničku. Když pominu ty puntíky, pro které mám slabost, tak Pin Up Girl se postarala o retro nádech a osobitost. Ačkoli mám ráda jednoduchost, tak hravost občas neuškodí a tyhle obaly hravé jsou.

Svou vůní tato kolekce zůstává pozadu za Super Playboy, kdy dámská verze mě naprosto nadchla. Tato vůně je sladká, což mi nijak nevadí, ale přijde mi trochu těžká, takže ji budu volit spíše na večer, protože přes den potřebuji cítit něco svěžího a lehkého. Pokud by někoho zajímalo, čím je vůně tvořena, mám pro vás výčet:

Hlava: hruška, grapefruit, akord vlčího máku
Srdce: akord piňakolády, květ pomerančovníku, jahody
Základ: vanilka, cedrové dřevo, pižmo

Já osobně poznávám vanilku a někde v dálce i jahody a tato kombinace vypadá hodně chutně. Sprchový gel se stal mým oblíbencem, protože je trochu jemnější. V mé koupelně se bude objevovat asi hodně dlouho, protože už jsem si domů do zásoby koupila druhé balení. 

A pokud si někdo z vás myslí, že by nějaký ten výrobek z této kolekce potřeboval mít doma, tak zůstaňte na příjmu, protože brzy si o některý budete moci zasoutěžit.

Co vy a Pin Up Girl? Chtěl by mít někdo své fotky v tomto stylu, stylu? Já určitě ano. A kdo zná tuhle kolekci Playboy?


You May Also Like

18 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.