S Kindlem na cestách

by - května 17, 2014

To, že jsem propadla čtení a nový parťák Kindle mi dělá společnost každý den, jste mohli postřehnout už z fotek na facebooku a instagramu. Ani nevím jak se to stalo, ale stal se ze mě opravdový knihomol. Možná za to můžou tak trochu knížky, které mi byly doporučeny a které jsem hltala od prvního slova a bylo mi líto, když jsem dočetla poslední větu. Dovedete si proto představit, že jsem čtečku s sebou brala všude kam to šlo. 



Dělá mi společnost při dlouhých cestách autem, beru ji s sebou do batohu, když si vyrazím na kolo (během toho, co přítel se občerstvuje, já si stihnu přečíst pár stránek), u rodičů čtu pravidelně u jezírka a nikdy mi nesmí chybět v kabelce při cestě do práce. To jsme spolu stačili zažít od té doby, co mi ji dovezl kurýr domů. Není tomu ještě ani měsíc a já už stačila přečíst několik knih a probdít několik nocí, protože jsem se nemohla od čtení odtrhnout.


Knížka, kterou bych vám doporučila, je nebo spíše jsou na sebe volně navazující tři knihy, jejichž obsah se točí kolem rodiny bohatých podnikatelů s italskými kořeny. Bavettovi vás dostanou a zamilujete si je během první kapitoly. Napětí a lehká erotika si s vaší fantazii pohrají a vy budete dychtiví po každé další stránce. Velké překvapení pro mě bylo to, že knihy má na svědomí česká autorka, která mě přesvědčila, že její tvorba je dobrá a že se na její ostatní díla podívám pěkně zblízka. 


Četli jste některou knížku? Má někdo čtečku a je na ni závislý stejně jako já?

You May Also Like

21 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.