Kosmetické blaho s Inlight

by - června 25, 2014

Když jsem četla o bio kosmetice Inlight poprvé u Lucky , tak mi bylo jasné, že si musím zjistit něco víc. Pročetla jsem si tedy také článek od Bald and Pale a Bebe a prohlédla jsem si pár videí. To už se má zvědavost opravdu prohlubovala a já si začala odkládat první drobné na testovací sadu.




Když Lucka napsala druhý a podrobnější článek, a to o nočním balzámu, bylo jasné, že musím kosmetiku vyzkoušet hned. Tak jsem si pořídila vzorečky a pustila se do testování. 

Protože stačí malé množství výrobků, tak až na pleťovou vodu, jsem poctivě testovala každý den víc jak týden. Upřímně u pleťové vody mi to příliš nevadilo, ale o tom později.


Noční balzám, pravděpodobně do budoucna můj nejlepší přítel, dokázal něco úžasného. Když jsem se ráno probudila, při pohledu do zrcadla jsem se nelekla a dokonce jsem si řekla, že bych byla schopna vyjít mezi lidi bez dalších úprav. Ačkoli mám smíšenou pleť, tak jsem ráno nebyla přemaštěná, neměla jsem pocit, že mi na obličeji leží tuna nějakého výrobku, nebyla jsem flekatá a pleť byla tak jemná, že jsem si říkla, jestli mi ji přes noc někdo nevyměnil.

Kromě všeho výše uvedeného balzám krásně voní a já tak usínám s blaženým výrazem, příjemně omámená, naprosto spokojená a nedočkavá až se podívám opět ráno do zrcadla a uvidím, jak si moje pleť užívala. Ještě aby ne, když je noční balzám díky obsaženým složkám nadopovaný vitamíny, hojí, ochraňuje a také zpevňuje.

Denní olej je druhým výrobkem z celé řady, o jehož plném balení uvažuji. Projevila jsem jakousi odvahu, když jsem se rozhodla testovat ho během týdne. Bylo zde vysoké riziko, že budu chodit mezi lidmi a můj obličej bude vypadat, jako bych ho máchala v oleji nebo že se mi make-up rozteče a já tak budu nucena otřít vše do ubrousků a odhalit tak na veřejnosti svou pravou tvář. Nic z toho se nekonalo. Pleť vypadala normálně, ani během dne se mi nezačala lesknout víc než obvykle, spíše jsem měla pocit, že se leskne méně a make-up držel tak jak má. A jestli vás zajímá, zda se moje pleť „nedusí“, tak ne. Žádný pocit, že pleť nedýchá a mám na sobě masku. Naopak se nekoná ani žádné vysušování. Prostě paráda. Velké plus vidím také v levandulovém oleji, který obsahuje, protože ten omezuje tvorbu akné a já se bohužel nějakému občasnému pupínku nevyhnu.

Nevím, který výrobek se o to zasloužil více, ale po týdenním používání je moje pleť opravdu hezčí a nemám potřebu používat tolik make-upu jako dřív. Vypadá svěže, zdravě a hlavně je konečně více barevně jednotná. O flekatosti bych mohla vyprávět dříve dlouhé hodiny, teď už by můj monolog trval jen několik minut.

Tyhle dva výrobky mě donutily mé šetření do kasičky zintenzivnit a musím hrdě prohlásit, že už brzy budu moci svou koupi uskutečnit. 



Pleťová voda mě bohužel odradila svou nevábnou vůní. Nějak ji nemůžu překousnout, takže o ní neuvažuji. Sama dokáže pleť osvěžit a vyčistit, ale děkuji, tohle vážně nemůžu. 

Čistící balzám mě zaujal svou vůní. Je příjemná, uklidňující a tak nějak bych se s ní nejraději zahalila celá a jen tak relaxovala. Při aplikaci mám pocit, že hřeje, to je asi tou kombinací zeleného čaje a rozmarýnu. Myslím, že kdyby tento olej používali kosmetičky k odlíčení, jejich zákaznice budou v sedmém nebi, protože už samotné odličování by bylo požitkem. Co se účinnosti týče, byla jsem trochu skeptická. Nikdy předtím jsem odličovací oleje nezkoušela a tak jsem si říkala, jestli to bude vůbec fungovat. A ono to opravdu funguje. Make-up šel dolů rychle a i řasenku jsem odlíčila bez problémů. Balzám nechám působit asi 2 minutky na obličeji a pak jej stáhnu vatovým tampónem s tonikem. Poprvé jsem nechápala kolik nečistot za den posbírám, ale jsem si jistá, že díky tomuto balzámu bude moje pleť čistá jako nikdy (omlouvám se micelárko od Biodermy, ale tohle je vážně pecka)

Čokoládová maska mi připomíná vánoční arabesky (ovocné želé v čokoládě), které chodím potají ujídat z misky ještě před večeří. Maska slibuje vyživení, čistší póry, regeneraci a taky se chlubí protizánětlivými účinky. Navíc funguje i jako jemný peeling. Po deseti minutách působení jsem měla tak jemnou a spokojenou pleť, že ji k úplnému blahu chyběla už jen masáž. 

K vyživující pleťové masce jsem se ještě nedostala, ta přijde na řadu pravděpodobně příští týden a já se chtěla pochlubit se svým úžasným kosmetickým zážitkem, dokud jsou mé první dojmy ještě živě v mé paměti.


Kdo z vás taky otestoval tyhle voňavé výrobky a nebo po nich touží tak jako já?

You May Also Like

28 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.