Můj týden v obraze № 25

by - června 23, 2014

Oficiálně nám začalo léto a já doufám, že si jej pořádně všichni užijete, a to hlavně ti z vás, kteří máte před sebou dlouhé prázdniny, které vám upřímně závidím. Já si léto užiji už jen díky jedné velké změně o které vám určitě časem povím (pokud to tedy vše vyjde). Celý můj minulý týden se točil právě kolem všemožného zařizování a nevyhnula jsem se tomu ani o víkendu. Nastalo ale pár chvil, kdy jsem trochu vypla. Například v úterý, kdy jsem oslavila narozeniny Lucky z blogu Angel Inspiration. Lucka nás pohostila nejen dobrým jídlem, ale také výtečným vínem, takže moje cesta domů byla veselá. Fotky bohužel nemám, protože jsem si řekla, že aby mé odreagování bylo úplné, odložím svůj telefon na dno kabelky.

Velkým odreagováním mi byla také koupě letadla. Zamilovala si ho hlavně Stacie, která se už těší na svůj první let....tak dobře, na letadlo jsem si ještě nenašetřila, ale tento malý krasavec mi připomněl můj úplně první let, který jsem přibližně před 10 lety (DESETI...to už jsem stará) absolvovala právě v podobném typu letadla. Takže fotka na připomenutí mých zážitků nesměla chybět. 

Kromě toho, že jsem viděla malý letoun a v důsledku několika skleniček vína jsem skoro zahlédla i dvě tramvaje jedoucí vedle sebe po jedné koleji ve stejném směru, tak mému pohledu neunikla ohrada s koňmi. Tohle zvíře bych mohla pozorovat dlouhé minuty. A aby to pozorování nebylo tak nudné, zakousla jsem u toho pár mini koblížků...lahoda.

Jaký byl váš první let a kam vás zavedl? A kdo z vás na svou premiéru teprve čeká a kam byste se chtěli podívat?




You May Also Like

15 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.