Novinky od značky Astor

by - června 12, 2014

Když jsem měla možnost otestovat novinky od značky Astor, neváhala jsem ani minutu. Už pár výrobků od této značky vlastním a zatím mě nic z toho nezklamalo. A co myslíte, zůstalo to tak i po vyzkoušení novinek?

Lak na nehty Perfect Stay v odstínu 202 Pink With Envy se pro mě stal jasnou jedničkou pro letošní léto. Jednoduchá aplikace, výborné krytí a výdrž celé 4 dny (pro někoho, komu se lak loupe už druhý den úžasné). Schnutí není sice nejrychlejší, ale aspoň mám výmluvu, proč nemůžu nic dělat a proč musí nádobí umýt přítel. Přece si čerstvě nalakované nehty hned nezničím, že jo.

Řasenka mě zaujala hodně svým balením, ale nebýt na obaly ujetá, tak to není až tak podstatné. Mnohem víc jsem se zaměřila na kartáček. Líbí se mi tvarování a řasy krásně rozčeše. Menší problém vidím v aplikaci řasenky na spodní řasy, protože tam to chce trochu opatrnosti. Kdyby byl kartáček trochu menší, šlo by to snáz. Při aplikaci jedné vrstvy dosáhnete přírozeného efektu zvýrazněných řas. Pokud nanesete vrstvy dvě, bude efekt dramatičtější a vhodný na večerní líčení. U druhé vrsty jsem se však potýkala s malým lepením, takže zůstanu u vrstvy jedné.



Další novinkou je rtěnka. Zlato-bílá barevná kombinace mě očarovala. Design se mi líbí opravdu hodně a mohla bych o něm napsat samostatný článek. Odstíny 604 Beige Coquette a 500 Authentic Red jsou skvěle pigmentované, přečkají i nějaké to jídlo a pití a hezky se lesknou. Rtěnka je hydratační, takže mám pocit, že nanáším spíše balzám. Nebudu se tajit tím, že jsem si oba odstíny zamilovala a už se mi válejí v kabelce, abych je měla pořád při ruce. Navíc si začínám sepisovat a vymýšlet tu nejlepší obhajobu pro to, proč bych si měla pořídit i další odstíny. Zapřísahala jsem se totiž, že nebudu nějakou dobu utrácet za kosmetiku, ale tady si najdu důvod, proč udělat výjimku a prostě si jeden, dva a nebo možná i tři odstíny nějak obhájím. 



Vyzkoušeli jste některou novinku? Jaký máte názor? A pokud jste žádnou nezkoušeli, zůstaňte naladěni. Přece nebudu novinky zkoušet sama :-)

A pokud byste si chtěli s touhle značkou zasoutěžit i jinde, navštivte stránky www.mujastor.cz, kde můžete vyhrát netradiční proměnu.






You May Also Like

28 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.