Nožky jako v bavlnce s Mary Kay

by - června 04, 2014

O své nohy pečuji pravidelně. To ony mě nosí celý den a musí snášet mé výstřelky jako třeba boty na podpatku. Pravidelné krémování, ošetření pemzou a občasná masáž od přítele. To vše jim dopřávám celoročně. Ovšem s příchodem léta svou péči prohloubím. Voňavé koupele, peelingy a sem tam zajdu i na profesionální pedikúru.

No a protože výrobky rychle ubývají, byla jsem ráda, když mi doma přistála sada na domácí pedikúru od Mary Kay. Už samotná taštička působila letně a celkově design produktů nezůstal pozadu. 

No a jak sadu používám? Nožky nejdříve rozmazluji asi čtvrthodinovou koupelí se šumivými tabletami. Dávám si dvě, takže my vystačí na pět použití. Následně nožky promasíruji peelingem (zelenkavý obal), který voní po citrusech a kůži nádherně zjemní. Po opláchnutí nanáším gel na nohy a pořádně promažu každé místo na chodidle, prstech a následně přecházím přes nárt až ke kotníkům. Dlouho jsem přemýšlela, jak bych vám popsala vůni gelu a nakonec jsem na to přišla. Připomíná mi bublifuk. Musím říct, že peeling mi voní mnohem více. 



No a když už máme vše hotovo, stačí zapilovat nehty a nanést váš oblíbený lak na nehty tak, aby byl tam, kde má být. S tím vám pomůžou rozdělovníky, bez kterých se už pár let neobejdu. A teď můžu své ošklivé zelené vyměnit za ty nové krásně jemně oranžové.

Takže, nezapomínejte na své nohy, dopřejte jim minimálně jednou týdně nějakou tu péči a vystavujte je třeba v sandálkách, kterých je teď v obchodech požehnaně a určitě budou vašim opečovávaným nožkám slušet.

Jak se o své nohy staráte vy? Dopřáváte jim péči, nebo na ně zapomínáte?

You May Also Like

10 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.