Setkání s Českou Miss

by - června 20, 2014

Před pár týdny jsem měla možnost strávit několik hodin s Českou Miss Gabrielou Frankovou.  Celá akce byla ve spolupráci se značkou Signal a její podstatou bylo rozdávání úsměvů v pražských ulicích. Gábina tedy rozdávala lidem nejen úsměvy papírové, ale také ty své.

Chopila jsem se příležitosti a Českou Miss jsem pro vás vyzpovídala. Musím říct, že byla hrozně příjemná. Měla jsem pocit, jako bych si povídala s kamarádkou u kávy o naprosto běžných věcech. 


A co mi Gábina o sobě prozradila?

1) Když při vyhlašování vítězky České Miss zaznělo Vaše jméno, jaké byly Vaše první myšlenky?

Myslela jsem si, že špatně slyším. Když Sofia Loren řekla „number 10“, tak jsem chvíli přemýšlela. Až když mé číslo zopakoval Libor Bouček, došlo mi, že jsem to vlastně já.

2) Jak se Váš život změnil po vítězství v České Miss?

V negativním smyslu mi změnila život tím, že mám méně času na své přátele, rodinu a také na školu, kterou jsem musela kvůli nedostatku času přerušit. Pozitivní stránka vítězství je ta, že se můžu zúčastnit různých akcí, na které bych se jinak nedostala. Potkala jsem také spoustu zajímavých osobností. Vždy jsem chtěla poznat Blanku Matragi a tato soutěž mi to umožnila. Z její dílny pochází nádherné šaty a při setkání s ní jsem tak trochu oněměla, právě kvůli té nádheře, kterou vytváří.

3) Jak se staráte o svou pleť a které produkty používáte každý den?

Používám dvoufázové odličovací výrobky, které mi make-up odlíčí nejlépe. Poté použiji nějaké tonikum a krém. Ráno si vždy si opláchnu obličej studenou vodou, abych se probrala (smích). Dalo by se říct, že obličej v umyvadle tak trochu máchám (smích).

(Například po vyhlášení České Miss se Gábina vyspala pouze hodinu a půl a pak šla na focení, které trvalo opět do půlnoci. První týden byl podle vyprávění celkově náročný, takže se tomu probrání studenou vodou ani nedivím)

4) Jaké kousky oblečení nesmí chybět ve vašem šatníku a co nejraději nosíte?

Mám ráda pohodlné oblečení. Hodně nosím saka, halenky rifle a nebo šaty. Co se týče bot, tak mému botníku nikdy nekralovaly podpatky. Nejraději mám tenisky a baleríny.

5) Máte nějaký tip od vizážistů, který byste mohla poradit mým čtenářkám?

Nikdy jsem se příliš nemalovala ale teď jsem si velmi oblíbila tužku na obočí, kterou mě naučili používat právě vizážisté. Protože jsem blondýnka a obočí mám tmavé, docela jsem se toho dříve bála, ale teď jsem si zvykla a doporučuji to i ostatním. Jinak se v soukromí příliš nemaluji.

6) Jak se staráte o svou postavu? Máte oblíbené sporty?

Když  je hezky, snažím se chodit hodně ven, ale žádnému pravidelnému cvičení se nevěnuji. Kvůli akcím na to není příliš čas, ale občas mě práce zavede na nějakou sportovní událost. Například o jednom víkendu budeme hrát tenis. Jsem také hodně hyperaktivní člověk. V jídle se neomezuji, jen jím menší porce a často. Ale sladké musím mít po každém hlavním jídle. (smích)

7)  Když by vám někdo nabídl sladký dezert, co byste si vybrala?

Zmrzlinu, jogurtovou a smetanovou. Nejraději mám Míšu. (takže současnou českou Miss nejvíce potěšíte velkým balením Míši)

8) Určitě jste, nejen díky vítězství v České Miss, navštívila různá místa. Které z nich se stalo Vaším oblíbeným a kam byste se chtěla podívat?

To je těžké takhle říct. Každá země je jiná a z každé jsem si odvezla nějaký poznatek.  Ať už se jednalo o Itálii, Španělsko nebo Turecko. A kam bych se chtěla podívat? Do Mexika. Mám ráda skloubení historie a přírody a tam bych našla obojí.




Jedna taková velká zajímavost, kterou jsem se také od Gábiny dozvěděla bylo například i to, že ochutnala mořského ježka. Jak řekla: „Bylo to takové bahýnko, ale nic moc. Podruhé bych si to asi nedala“.

Za poskytnutí rozhovoru bych chtěla ještě jednou poděkovat a já budu tajně doufat, že se s Gábinou třeba do budoucna ještě někdy potkáme, protože je to vážně prima člověk.

A na závěr mám pro vás video, kde se můžete podívat, jak Česká Miss rozdává kolem sebe úsměvy, kterými lidem zpříjemnila jeden den v horkých ulicích historické Prahy. A pokud budete pozorní, najde také mou půlvteřinu slávy :-)


You May Also Like

21 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.