{Yves Rocher} Lesklá rtěnka se 100% třešňovým olejem

by - června 30, 2014

Lesklá rtěnka se 100% třešňovým olejem byla jedna z novinek Yves Rocher, na kterou jsem se těšila. Odpočítávala jsem dny do jejího prodeje a hned jak byla příležitost, šla jsem si vybrat tu svou. Na výběr je 12 odstínů a já zvolila Rose Coctail.

Rtěnka rty hydratuje a tak máte pocit, že nanášíte spíše balzám, než klasickou rtěnku. Třešňový olej zajišťuje lesk a omega 6 a 9 mastné kyseliny se postarají o ochranu a výživu rtů. Líbí se mi, že intenzitu barvy si zvolíte dle libosti, a to opakovanou aplikací. Pro denní look stačí přetřít rty jednou až dvakrát a pro výraznější vzhled pak aplikaci zopakujte alespoň čtyřikrát v závislosti na vámi vybraném odstínu.

Rtěnka mě nadchla už při představování novinek a moje euforie stále trvá. Miluji ji, a to i přes její vyšší cenu. Jedinou výtku mám k balení. Tmavě červená má nejspíš připomínat třešně, ale téhle rtěnce by slušel nějaký vzdušnější obal. Každopádně už teď je mi jasné, že u jednoho odstínu nezůstanu, jen si budu muset počkat na nějakou akci. Tuhle krásku koupíte za 195,-, ale teď se dá pořídit za zaváděcí cenu 139,-. To už stojí za to ji vyzkoušet, nemyslíte?!

Už ji některá z vás vlastníte? Který odstín byste mi případně doporučily?





You May Also Like

26 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.