Zklidňující pudrový make-up od Avonu

by - června 18, 2014

Sypkým pudrům holduji už nějakou tu dobu. Vlastně od chvíle, kdy mi v ruce přistál sypký pudr Cosm´etika. Ten jsem si zamilovala, ale žádný výrobek není bezedný a tak i tento jednou dosáhl na své dno a obal musel do koše.

A tak, když jsem začala testovat tento pudrový make-up od Avonu, měla jsem ho s čím srovnávat a věděla jsem jak na něj.  A obstál?



Líbí se mi jednoduché balení s praktickým otevíráním, které se vám v kabelce jen tak samo neotevře a vy tudíž nepřijdete o celý obsah. Slouží k tomu i jakási pojistka, kterou je třeba zamáčknout, aby se pudr dostal ven. Zrcátko je sice fajn, ale časem se určitě zapráší a pokud nenosíte hadřík na otření, tak v něm příliš neuvidíte.

Odstín nude mi sedl. Krytí make-upu je slabé. Dalo by se docílit lepšího krytí, ale to byste museli pudru nanést více a to už by bylo znát, že na sobě něco máte. Tyhle pudrové make-upy jsou dělané také pro to, aby nebylo poznat, že své kráse pomáháte.

Na obličeji jej necítíte, je lehoučký a nenápadný. Co také zvládne je sjednocení barvy pleti. Jediná věc, ve které trochu pokulhává je zmatnění. Mám smíšenou pleť a t-zóna se mi leskne po docela krátké době, takže aplikaci musím opakovat a nebo musím pudru nanést víc. Tohle jsem testovala hlavně na večer, protože v těchto vedrech, co venku panují, by mi nepomohlo nejspíš vůbec nic. Stačí mi udělat pár kroků a mám pocit že jsem uběhla maraton a potřebuji ručník.




Pudrovému make-upu nemám v podstatě až na nižší matující funkci co vytknout. Používám jej ráda a přes léto mám tyhle pudry mnohem raději než klasické tekuté make-upy, které mi přijdou na pleť těžké.

Používáte pudrové make-upy nebo sypké pudry?

You May Also Like

21 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.