Big news & Ikea wishlist

by - července 16, 2014

Začalo to docela nevinně okukováním na internetu. Pak jsme si řekli, že se nezávazně podíváme blíž a jeli jsme si prohlédnout vybraný objekt zvenčí. To nám však nestačilo a tak jsme si domluvili prohlídku a říkali si, že to opět na něčem ztroskotá...

S přítelem jsme se rozhodli, že už nás nebaví platit do kapsy jiným a že si pořídíme vlastní bydlení. Po roce intenzivního hledání bez výsledku jsme si dali pauzu a pak se z ničeho nic objevilo to pravé pro nás. Alespoň na nejbližších pár let. Od 9. května, kdy jsme byli na první prohlídce, nám začal  maraton zařizování, vyjednávání, papírování a nervového hroucení (tedy alespoň u mě). Po devíti týdnech jsme si mohli oddechnout. Stali jsme se majiteli našeho nového domova.

Na blogu se bude pravděpodobně objevovat více článků na téma bydlení než doposud, protože jsem momentálně propadla vybírání, plánování, vystřihování a lepení. Fáze nakupování, umisťování a šílení z toho, že to pořád není ono, mě teprve čeká.

A dnes mám pro vás první článek právě o bydlení. Ukážu vám pár věcí, které si plánuji pořídit při mém útoku na milovaný obchod IKEA. Miluji svíčky, takže má první volba padla na svícny a tác, na kterém budou různé dekorace, včetně svíček. Původně jsem měla vybraný jiný tác, ale ten nazapadal do mého rozpočtu (snad někdy příště). Rámečky s hliníkovým vzhledem jsem si zamilovala a už se těším až budou zdobit náš interiér, stejně tak jako nejrozmanitější polštáře, které budou dekorovat sedací soupravu. Odkládací stolek bude mít své místo v obývacím pokoji a sousedit mu budou židle u jídelního stolu. O venkovní pohodu se postará posezení, na kterém budu relaxovat a vymýšlet nové články a projekty pro blog. Myslím, že v tomhle obchodě budu hodně utrácet.

Ve kterých obchodech nakupujete rádi doplňky a nábytek?


You May Also Like

26 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.