Co mě oslovilo v F&F Home

by - července 28, 2014

Ačkoli dnes máme pondělí, což normálně znamená, že na blogu by měl být článek s náhledem do mého života, dnes udělám malou změnu. Ale nebojte, o fotky z mého minulého týdne nepřijdete. 

Dnes jsem se rozhodla ukázat vám další koláž, a to tentokrát z F&F Home. Musím říct, že některé kousky jsou opravdu povedené. Mě zaujala svíčka s vůní šeříku, která má nejen krásný jednoduchý design, ale ještě svou barvou a vůní osvěží interiér. V jednoduchosti je krása a tím se chci řídit i v koupelně, kam pořád hledám ty vhodné doplňky. Dávkovač mýdla mě zaujal nejen tím, že je průhledný a já tak budu moci koupelnu oživit použitím barevného tekutého mýdla, ale navíc působí i luxusním dojmem.



Honosně vypadají i skleničky, u kterých si dokážu představit, že v nich podávám červené víno a nebo domácí limonádu. Tento typ spadá přesně do mých představ o venkovním stolování. Stůl stačí doplnit běhounem, kyticí natrhanou na louce a máte vystaráno. A když už je řeč o květinách, v žádné domácnosti by neměla chybět váza. Já tu svou pravou teprve hledám, ale tato keramická by nebyla úplně k zahození. Co si však dokážu představit, že bych si koupila bez váhání, je dekorativní fotorámeček. Jeho místo vidím u pracovního stolu, kde vznikají nápady pro články na blog. Myslím, že můj bílý nábytek by skvěle oživil a ještě by mi mohl díky fotografii připomínat jakoukoli příjemnou událost. A aby toho oživení nebylo málo, nesmí chybět ani nějaký ten polštářek, který poskytne nejen pohodlí, ale je také efektivním doplňkem.

Navštívili jste někdy oddělení F&F Home? Co jste si případně koupili?


You May Also Like

22 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.